Petak,subota i nedelja:Ovi ce znaci biti na pocetku srece!

Petak,subota i nedelja:Ovi ce znaci biti na pocetku srece!

2023-10-05 0 By Admin

Naredna tri dana ce biti dani da se ovi znaci nadju na pocetku srece, ponovo!

OVAN

Pred vama su nova tri dana i mozete se naci na pocetku srece. Ipak ne ocekujte da sve bude servirano. Slede vam povoljne okolnosti, ali se morate i sami potruditi. Morate preduzeti neke odlucne korake i doneti vazne odluke. Sve je do vas, pa se resite za korak dalje.

 

BIK

Trebalo vam je malo vremena da se opet pocnete nervirati i da cinite po starom. Vreme je da se malo uozbiljite i da ne krivite druge za trenutne neuspehe. Od vas se ocekuje da zauzmete neki realan stav i resite sta cete dalje. Ovih dana cete imati sansu, pa je iskoristite.

 

BLIZANCI

Preumorni ste i vreme je da se odmorite. Mada se trudite biti van briga, jedna osoba ce vam ih stvarati. Cini vam se da to cini vrlo svesno i sto bi se reklo namerno. Vreme je da je zaustavite u tome i da  morate poceti da reagujete u momentu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Mozete se opet naci na pocetku srece, ali sta da se cini, da se to i desi. Sto se tice osecanja, niko vam ne moze narediti sta da osecate. Zato ucinite nesto konkretno da vase srce  samo shvati sta mu je ciniti.Nadjite smisao novih dana i razlog za srecu u njima.

 

LAV

Mozda ce vam poimirenje sa bivsom dati krila, ali morate i sami nesto uciniti. Sve se desilo slucajno i sada morate preduzeti velike korake. Povratite poverenje, ulijte samopuzdanje i pokazite da cete uciniti sve da obnovite svoju vezu.I opet budete na pocetku srece, a kao da niste bili razdvojeni.

 

DEVICA

Znate sta vam je cilj i sta je ono sto vas  podstice. Bice to da je jedna osoba u koju ste polozili sve svoje nade. Iskreno se nadate da cete uspeti u zamisli da on bude vasa nova sreca. A zauzvrat tome, da vi postanete  sve u njegovom zivotu, i sve do cega joj je  stalo.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2