SKORPIJA: Bog je na njenoj strani, jer ona dobro cini i dobrim joj se vraca!

SKORPIJA: Bog je na njenoj strani, jer ona dobro cini i dobrim joj se vraca!

2023-10-11 0 By Admin

Ovaj znak nikada nece okrenuti glavu  od onih koji pate. Cak i ako je neko apsolutni stranac za nju, ovaj znak ce  uvek pokusavati da ispadne covek. Da ucini, da pomogne, da pita   treba li pomoc…  Veruje u karmu   i dobro zna da sve dodje na svoje, i da se u    zivotu sve vraca. Ovo je znak koji nema cega da se plasi niti razloga da  se  boji karme. Jer, ona  nikada ne gradi svoju srecu na osnovu tudjih suza.

Skorpija je kraljica zodijaka jer je kraljica dobrote i nesebicnosti. Mozemo cak da kazemo da je ovo znak koji ce    nekada svoje zelje i potrebe staviti  na zadnje mesto kako bi ucinila onima do kojih joj je stalo. Vredi da kazemo i to da je ona svesna toga da je zivot cudo i da smo svi isti, samim tim  svi imamo mane i vrline. Sto znaci da ce osoba rodjena u ovom znaku umeti da oprosti onima koji joj slome srce. Naravno, ukoliko joj oni dokazu da se iskreno kaju sto su prokockali sansu i ljubav koju im je ona dala. Moramo reci da je ovo znak    kojeg ne prati sreca, ali da je Bog uvek uz njega. Ne kaze se uzalud da se najgore stvari desavaju dobrim ljudima.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Jer, skorpija zaista ima niz problema, za koje uvek nadje resenje pre ili kasnije.  Bog   cuva ljude koji su iskreni i koji nikome ne zele nista lose, a skorpija je upravo takva. Dace sve da ucini  i pomogne, i nema razloga da strahuje od buducnosti. Ona zna da svako dobije kako je zasluzio, a posto je bila i ostala dobar covek.. Ona  zna da ce jednom biti nagradjena za to.  Mozda ce morati dugo da ceka, ali dobro zna da je pravda spora, ali dostizna. Parola osobe rodjene u ovom znaku je  da dobro cini i da se dobrom nada.

 

Stranice: 1 2