Petak,subota,nedelja:Vreme je da se krene dalje,a ovaj znak ce uciniti najbolji moguci potez!

Petak,subota,nedelja:Vreme je da se krene dalje,a ovaj znak ce uciniti najbolji moguci potez!

2023-10-12 0 By Admin

Vreme je da se krene dalje, a ovaj znak ce uciniti najbolji moguci potez!

OVAN

Mada odradjujete svoje obaveze, vreme je da se krene dalje.  Pred vama je da vi povucete jedan odredjeni potez.Od vas se ceka da budete spremni da idete u korak sa jednom osobom.Njena ocekivanja su jako velika, a od vas sve zavisi i sta cete preduzeti.Da li cete uposte racunati na ono sto ocekuje od vas?

 

BIK

Kao da vam nista nije potaman, pa ste ovih dana nervozni. Ne preduzimate nista da izbijete tu nervozu, a za nju krivite odredjene osobe.Vreme je da i sami prihvatite deo krivice sto vam je tako.Niko vam nece pomoci, ako vi ne pomognete sami sebi.Povucite potez kjoji vas voidi dalje u nesto novo i mnogo bolje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Cini vam se kao da vas jedna osoba nabedjuje u  nesto.  Mada se ne drzite takvih misljenja, bice vam zao sto je tako.Jednostavno kao da vam ne da mira  i da stalno zanoveta kako bi vas nervirala. Ovih dana nadjite odgovor na svoje pitanje, zasto  to cini?  Nesvesno ili namerno! Odgovor ce vas naterati da ucinite jedan potez.

 

RAK

Ni sami niste svesni sta vas ceka ovih dana.Vreme je da budete mnogo odlucniji i da se suprostavite nekim osobama.Znate da bez vas ne mogu ni korak i to je ono sto vas  najvise boli. Ne trpite njihova  zanovetanja i nezahvalnost.Suocite ih sa njihovom savescu.

 

LAV

Niste svesni sta vas ceka i sta je ono sto biste mogli uciniti. Jedna osoba vas ceka da vam pravi drustvo.Nemojte je ignorisati jer cete je tek bolje upoznati. A ono sto cete o njoj saznati, tek ce vas jos vise pribliziti jedno drugome.Bice to potez ulaska u novu i lepu vezu.

 

DEVICA

Radite previse, pa cete se zaliti na umor ovih dana.Mozda bi vas partner mogao da vam spremi neko iznenadjenje.Samo vas on moze iznenaditi prijatnim izlaskom u drustvo. Vec ste  spremni da se radujete, posebno susretu sa drustvom koje odavno niste videli.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2