Sreda,cetvrtak,petak:U naredna tri dana ljubav ovih znakova ce pobediti sve prepreke!

Sreda,cetvrtak,petak:U naredna tri dana ljubav ovih znakova ce pobediti sve prepreke!

2023-10-17 0 By Admin

U naredna tri dana ljubav ovih znakova ce pobediti sve prepreke!

OVAN

Morate se usredsrediti na prepreke pred sobom. Neke ce vam se pojaviti niotkud, a da na njih niste racunali. Samo budite razumni da znate sta vam je ciniti. Bilo sta bude u pitanju, nemojte da donosite ishitrene reakcije. Niti neke prebrze zakljucke o svemu.

 

BIK

U narednim danima biste mogli naici na prepreke od jedne odredjerne osobe. Vreme je da razmotrite sve i da shvatite da je u pravu. Bilo je da vam sada stane na put, nego da napravite veliku gresku. Ako nista, od vas  se ocekuje da razumete da vam samo zeli pomoci.

 

BLIZANCI

Smeta vam nerad i nepostovanje  nekih osoba, a posebno jedne bliske osobe.  Volite je svim srcem i kako da joj ulijete dozu grize savesti. Da gresi prema vama to vam je jasno, ali ne znate zasto gresi.Da li to cini svesno ili nesvesno, moracete da otkrijete.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Stojite pred teskim  korakom, a nikako da ga ucinite.Izmedju vas  je velika prepreka, a vi stalno bezite da je sklanjate. Vreme je da ovih dana vasa ljubav prema njoj bude jaca od svega.I ako je to istina, vasa ce ljubav pobediti sve prepreke.

 

LAV

Svasta vas je kocilo da pridjete jednoj osobi, a tek sada shvatate i sta. Pred vama nisu bile samo  prepreke kao situacije. Vama su i neke osobe kao prepreke,i vreme je da se suocite sa njima. Za ljubav one  koju volite, budite spremni da ucinite sve. I ovih dana sklonite te osobe sa svoga puta.

 

DEVICA

Vreme je da budete spremni da se okrenete ka onom sa kojim ste se preporecili.Nije nista veliko u pitanju,vec samositnica. Ne shvatate da i sitnica cesto moze da ucini razdor. Vreme je da budete jaki i da se suocite i sa svojim  greskama. Ne ljutite se na voljeno bice.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2