Sreda,cetvrtak,petak:U naredna tri dana ljubav ovih znakova ce pobediti sve prepreke!

Sreda,cetvrtak,petak:U naredna tri dana ljubav ovih znakova ce pobediti sve prepreke!

2023-10-17 0 By Admin

VAGA

Vec ste spremni da se radujete, ali sa jos nekim. Mada vam je lep povod za radost, vasa radost  jos nije kompletna. Zelite da budete deo radosti jedne osobe, i da se radujete skupa. Ovih dana cete imati drustvo u kojem cete se oboje naci. Mozda cete imati bolji razlog za druzenje.

 

SKORPIJA

Prepreke koje ste imali, polako cete savladavati. I ovih dana sve ide svojim tokom i vreme je da budete zadovoljni. Vreme je da se vase srce  konacno useli u srce jedne osobe i da tu i ostane I mada i dalje vidite prepreke, vreme je da budete jaci.Vasa ce ljubav da ih pobedi.

STRELAC

Niste ni svesni sta vas cini srecnim, ali ovih dana cete da shvatite. Vreme je da budete mnogo odlucniji i da osecate svaki trenutak. Radite i trudite se, uzivajte i radujte se! Ovo su dani kada cete imati sve u svojim rukama, pa koristite sansu za mali predah.Naredna tri dana su vasi dani!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Radicete i bicete dosta odmereni i tihi. Nije ni cudo zasto cete upasti u oci jednoj ribi.Od vas se ceka da budete spremni da budete iskreni i odgovorite na njena laskanja.Probudili ste njeno veliko interesovanje za sebe.I nece  biti prepreke da vam to i pokaze.

 

VODOLIJA

Nemojte se ljutiti, vec pokazite sve sta budete osecali.Vreme je da se ispolje sva vasa osecanja, makar to bila i ljutnja.Ne smete da drzite osecanja u sebi, vec ih pokazite i olaksajte sebi.Vreme je da budete  odlucni, i da povedete ozbiljan razgovor sa jednom osobom.

 

RIBE

Primetili ste jednog jarca koji je vrlo tih i neupadljiv.Zaista ce da osvoji svu vasu paznju, i konacno ce  da vam pridje.Vreme je da odgovorite na njegova laskanja i da uzvratite istim.Vreme je da budete odlucni da udjete u novu emotivnu vezu.I ne slutite da je nova ljubav na pomolu.

Stranice: 1 2