Ovan i Bik:Neko je dama,a neko kralj,a ova dva znaka su sve sto srce moze pozeleti!

Ovan i Bik:Neko je dama,a neko kralj,a ova dva znaka su sve sto srce moze pozeleti!

2023-10-18 0 By Admin

Neko je dama a neko kralj, a ova dva znaka su sve sto srce moze pozeleti!

OVAN

Ne sto ste posebni u svemu, ali zaista ste neko ko se moze pozeleti za ljubav na duge staze.Od vas se tesko odusatati,makar i da ste ravnodusni.Makar i ne pokazali da ste  zainteresovani i vase srce  htelo da se okrene na suprotnu stranu.

I nije sto ste lepi i harizmaticni svojom pojavom,vi ste jednostavno sve sto svako moze da pozeli od zivota.Jaki ste poslovno, mentalno snazni i spremni ste da pratite sve situacije.U kakvoj god situaciji da se nadjete, vi ste spremni da isplivate.Niste plasljivi sto govori da nikada niste bili kukavica.Ipak ste neko ko je dovoljno stidljiv da skriva svoje emocije.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Bas kao sto ste spremni za poslovne korake, tako podrzavate i poslovne ideje.I ne samo svoje ideje, vec ideje svojih prijatelja i kolega.Tu ste jako posteni i solidarni, i jako ste spremni da se uvek usmerite ka uspehu.Vi niste lukavi, vec ste predobrog i neznoga srca.Volite sve ljude i svima zelite sve sto i sebi. I nikad se ne hvalite svojim uspesima, vec se trudite da svima pomognete.

Vi niste neko ko se mnogo istice ispred drugih, vec ste tako neupadljivi.Trudite se da budete neupadljivi, a opet vas istice vasa lepota, vasa radinost i vas karakter.Posedujete smernost, skromnu prirodu i blagu narav.I zato vas mnogi zele za prijatelja, a jos vise za partnera.Bilo za kolegu sa kojim ce deliti radne zadatke. Ili za emotivnog partnera, sa kojim ce ici kroz zivot.

Bas zato ste jako srecni sto mozete da birate sa kime cete biti i koga cete voleti.Jednom recju, vi ste sve sto srce moze da pozeli.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2