Cetvrtak,petak,subota:Tokom naredna tri dana sledi neocekivana sreca ovom znaku!

Cetvrtak,petak,subota:Tokom naredna tri dana sledi neocekivana sreca ovom znaku!

2023-10-18 0 By Admin

Tokom naredna tri dana sledi neocekivana sreca ovom znaku!

OVAN

Imali ste neke sitne naznake za radovanje ovih dana, ali nista bitnije.Vreme je da budete odlucni u onome sto hocete.Od vas se ceka da budete spremni da date maksimum da se poprave neke situacije.I verovali ili ne, nesto ce se desiti, pa vam sledi neocekivana sreca.

 

BIK

Vasa trenutna situacija nije bas najbolja.Kao da ste se malo primirili, ali cete narednih dana opet da se zalite.Nije bas sve do drugih, nesto je i do vas.Okrenite se voljenom bicu koje vas voli i ceka.Bez obzira na svoja osecanja prema vama, nece tolerisati vase neraspolozenje.

 

BLIZANCI

Vec sada niste spremni ad se nosite sasituacijom u kojoj ste.Ipak,tek cete biti u poziciji koja zahteva temeljna resenja.U svemu vam koce neke odredjene osobe, pa se morate sporazumeti sa njima.Budite cvrste volje da im zabranite da vam se mesaju u posao.

 

RAK

Mozda vas i cekaju lepe stvari i neocekivana radost.Za te dane  koji su pred vama mogli biste da imate uslove za srecu.Radujte se onome sto vas cini srecnim, i pokazite da se radujete.U casu radovanja,uzivajte u trenutku,i ne osvrcite se na ono sto vas muci.

 

LAV

Mogli biste biti mnogo odlucniji po pitanju jedne osobe.Skoro da se ponasate ravnodusno prema njoj, a to je nervira. Vreme je da se izjasnite jer je bitna istina, mada cinjenice upucuju na lose.Verujte da je zanima samo istina,pa makar za nju ta istina i bila bolna.

 

DEVICA

Ne budite na kraj srca vec se radujte onome sto vas ceka.Vreme je da budete odlucni u svemu sto vam se zbiva.Donosite neke odluke, cinite neke odredjene korake!Samo vi znate sta hocete i koji vam je cilj.Zato ne cekajte da vam se desava nesto sto ce vam biti mimo plana.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2