Vaga i Vodolija: Dok svi misle da su mirne,one su prave vatre!

Vaga i Vodolija: Dok svi misle da su mirne,one su prave vatre!

2023-10-19 0 By Admin

Ako ne poznajete dovoljno dobro vagu i vodoliju, onda nemojte pricati o njima. Necete reci istinu, ma sta god da rekli…

 

  VAGA

Vatra je u vama. Svi misle da ste mirni, da ste neko ko se vecito sklanja, neko ko se stalno dvoumi…Ali, istina je zapravo potpuno drugacija i to je ono sto moramo da kazemo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Morate imati na umu da ste vi znak koji ima divnu dusu i znak koji se bori za ono sto zeli. Vas mirni stav je samo vasa maska. Zapravo ste heroj koji tacno zna sta je ono sto zeli, i ko ume i zna da se izbori za ono do cega vam je stalo. Prava vatra je u vama, jer vi kada nesto pozelite, vi nadjete nacina da to i dobijete. Moramo reci da je doslo vreme da idete ka svom cilju, i neko ste ko je hrabar, i ko ume i zna da se izbori za ono do cega vam je stalo. U ljubavi, vi ste znak koji nikada ne odustaje, ali moramo reci da vi hocete da dobijete tacno onoliko koliko dete, ni manje, ni vise od toga. 

Bitno je da znate da je pametno sto ste toliki borac, jer je malo ljudi kao sto ste vi, i to je ono sto je zapravo najveca istina. U ljubavi, znate da prastate, ali znate i kada je vreme da nekome okrenete ledja i odete. Jako se tesko odlucite na tako veliki korak, ali je istina da kada odete, to je jednom za sva vremena…

Nastavak na sledecoj strani…

 

VODOLIJA

Bitno je da imate na umu da ste vi znak koji ima stav. Znate sta je ono sto zelite i ljubav je ono sto vam je na prvom mestu. Jako je bitno da kazemo da umete i znate da se izborite za ono do cega vam je stalo. Vatra vam je u krvi. Neko ste ko  je rodjen da bi se borio i neko ko ume i zna da dodje do svog cilja cak i onda kada se cini da ono sto zelite ne mozete da ostvarite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ljubav je ono sto vam je na prvom mestu i kada se zaljubite, dajete sve od sebe ali znate kada je vreme da se okrenete i odete. Mnogi misle da vam je samo vazno da ste voljeni, ali je istina da vam je i novac jako vazan. Vi prosto morate da imate dovoljno za svoje potrebe, i to je ono sto je cinjenica. Nemojte odustajati od svojih zelja jer ste neko ko itekako moze da se izbori za ono do cega mu je stalo.

Vatra je vase drugo ime, ali ste neko ko tacno zna kada treba da stane. Imajte na umu da je najvaznije od svega da budete ponosni na sebe i na svoje srce. Ono je iskreno, zlatno, i tacno znate sta je ono sto od zivota zelite. Bitno je da kazemo da ste pravi borac koji nikada ne dize ruke od onog sto naumi.