Prava istina o sudbini svakog znaka:Od ovoga necete moci da pobegnete!

Prava istina o sudbini svakog znaka:Od ovoga necete moci da pobegnete!

2023-10-21 0 By Admin

VAGA

Nemojte misliti da ste jaki  i da znate sta zelite. Samo se predstavjate da cekate ili crno ili belo, kao da nema srednje situacije.Vasa nesigurnost u sebe, partnera, svoje emocije, tako je ocigledna. Da ste nesigurni u sve navedeno, jasno je kao dan.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Svakim danom sve vise ste ubedjeni da vam sudbina nije namenjena. Vama koji se uvek borite i makar na galamu, izborite za sebe i svoj cilj. Vi samo prolazite kroz tezak period i to je ono sto vas je snaslo. Sreca viri iz prikrajka i ceka na vas.

 

STRELAC

Jedna vas osoba zeli za sebe samo i spremna je da se sukobi sa mnogo suparnika. Zato obratite paznju ko vas to tako mnogo voli, da je spreman da se bori za vas. I to ne samo sa slabima, nego i sa mnogo jacim od sebe suparnicima. Jasno da vas jako voli i da ce se boriti za vas.

 

JARAC

Osecate da ste na kraju puta, jer vas pogadja istina o vasoj sudbini. Kao da ste rodjeni da stalno   budete u drugom planu. Ne samo kod prijatelja, vec i kod voljenog bica. Istina ce biti jedna, necete se pomiriti sa takvom sudbinom.

 

VODOLIJA

Zelite da vas neko zavoli i da vam da svoje srce. Verujte da cete i vi morati da otvorite svoje, pa i da ga poklonite.Ne budite ni lukavi, niti proracunati. I vi svoje srce morate da date, ako zelite da vam se da!

 

RIBE

Kao da je vasa sudbina bolna istina da se uvek zaljubite u pogresne. Takvi vas uvek zavedu, i vreme je da vasa ljubav  zablista sjajem i srecom a ne laznom nadom. Istina, necete jos dugo ziveti u zabludi. Prava istina ce se sama otkriti.

Stranice: 1 2