Jarac i Vodolija:Najveci dzentlemeni i najlepse dame zodijaka!

Jarac i Vodolija:Najveci dzentlemeni i najlepse dame zodijaka!

2023-10-21 0 By Admin

Ovo su najveci dzentlemeni i najlepse dame zodijaka!

 

JARAC

Opste je poznato  da ste vi dragi jarcevi, najveci dzentlemeni zodijaka!Toliko lepi a tako prosti, toliko privlacni i hariznmaticni, a opet ne i odvazni. To o vama govori kao o najvecim dzentlemenima u zodijaku, bez obzira da li ste dama ili gospodin.

Ako govorimo o jarcu gospodinu, moramo naglasiti da ste vi neko ko  poseduje lepotu. Onu neopisivu, harizmnaticnu lepotu koja svakoga osvaja. Ali ma koliko da ste lepi, vi svoju lepotu nosite na prost i jednostavan ljudski nacin. Mada ste svesni svoje lepote, vi niste uobrazeni. Niste neko ko se pravi vazan ni jednog momenta, vec svoju lepotu  ne ispoljavate. Vi ste veliki dzentlemen koji se uvek zna snaci i pokazati svoj sarm.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Imate jako blagu prirodu, pa ste uvek  nekako po strani. Ne isticete se, pa ste uvek u drugome planu.Vi niste neko ko se takmici da bude u prvom planu, da se istice i dominira u svemu.Svesni ste svojih  mogucnosti, svoje inteligencije. Ipak se ne takmicite, nego cekate svojih pet minuta.Vi tacno znate da pokazete svoje znanje, bas u momentu kada to niko ne ocekuje.

Kao partner u emotivnoj vezi ste nezni i uvek razumni. Uvek igrate fer igru, posteni ste kao covek.Dok ste u vezi, ne varate, i to zahtevate od partnera. Dame jarcevi su takodje mnogo slicne  muskim jarcevima. Za razliku od njih, cesto su naivne jer mnogo veruju.Bas zato sto veruju svima, cesto su izigrane i prevarene.

Toliko ste dobre duse da ne znate da se svetite, niti da mrzite.Imate meko srce i dusu koja prasta vise nego sto bi trebala.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2