U buducnosti: Ovnu se menja zivot,Devica saznaje veliku tajnu,a evo kome sudbina sprema veliki zivotni izazov!

U buducnosti: Ovnu se menja zivot,Devica saznaje veliku tajnu,a evo kome sudbina sprema veliki zivotni izazov!

2023-10-21 0 By Admin

VAGA

Vi cete u buducnosti dobiti priliku da u svoj zivot vratite nekoga iz svoje proslosti. Moramo da kazemo da je rec o osobi koju ste voleli vise od svega,a koja vas je vise od svega i povredila. ona se sada kaje i zeli jos jednu sansu, ali konacna odluka da li ce do toga doci je samo na vama.    Pazite sta radite, neke odluke  mnogo kostaju…

 

 SKORPIJA

U buducnosti vam sledi nagrada sudbine. Jer, vi ste toliko patili, toliko vam se ruznih stvari desilo da u ovom trenutku ni sami ne znate kako da se ponasate. No, ne brinite. Za svakoga od nas postoji prava osoba, a samo je pitanje dana kada ce doc  do toga da vi dobijete ono sto zasluzujete.   Vi cete shvatti da karma postoji. Cekaju vas lepi dani.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 STRELAC

Neko ste ko vazi za velikog borca. Moramo zapravo da kazemo da ste   neko ko je prosao kroz mnogo toga ali sada konacno dolaze dani kada ce se vas trud i snaga isplatiti. Istina je da vam nije bilo lako,ali za sve postoji prvi i poslednji put. Imajte to na umu.

 

  JARAC

Vazno je da kazemo da je jednom raku stalo do vas. Ako mu date sansu  mozda dodje do toga da shvatite da je to najbolji  potez u   zivotu.Vazite za osobu koja je uvek bila  puna emocija i ljubavi. Konacno cete imati nekog ko je spreman da vas voli na nacin na koji zelite i zasluzujete. A to je vaznije od svega.

 

 

VODOLIJA

U buducnosti, mnogo toga ce doci na svoje. Vi sada mislite  da vam nista ne ide,ali  istina je potpuno drugacija. Vazno je da kazemo da ce sve  biti bas onako kako zelite. Ako jos uvek niste pronasli svoju srodnu dusu, znajte da ce i to da bude problem koji je resen. Cekaju vas mnogo lepe stvari iako vi u ovom trenutku sumnjate u sve i pomalo ocajavate.

 

RIBE

Vrlo je vazno da znate da je  u zivotu znati kada treba slusat svoje srce,a kada razum. Razmislite o tome. Moramo da kazemo da je bitno da ne odustajete od onog sto naumite.

Ako vam je do nekoga stalo,sada je pravo vreme da svom srcu dozvolite da vas vodi tim putem. Cuda postoje onome ko u njih veruje…

Stranice: 1 2