U sledecoj sedmici, velika zelja ovih znakova ce biti ostvarena!

U sledecoj sedmici, velika zelja ovih znakova ce biti ostvarena!

2023-10-22 0 By Admin

VAGA

Vasa velika zelja ce konacno doci na tapet razmatranja. Od vas se ocekuje da samo ne odustajete i da pratite zelju koja vas vodi.  Zelite da osvojite jednu  lepu skorpiju, i to je zelja vaseg zivota. Vreme je da se srede vase zelje i konacno da budu i ispunjene. Cim pokazete simpatije prema skorpiji, ona  ce vam uciniti sve sto zelite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Vasa ljubav ce vas povesti prema jednoj skorpiji i ona ce vam dati  sansu. Delovace kao da vam daje sansu, a u stvari, u sebi ce cvetati od srece. Vasa veza ce uskoro da bude  jako lepa, a za neke  pocetak velike ljubavne price.Ovom vezom ce biti ostvarena vasa najveca zelja. Budite obazrivi, oko vas je mnogo ljubomornih.

 

STRELAC

Idete  za jarcem, a on vas  vec uporno prati,  i zeli da pobegne korak napred.U danima koji slede, postacete njegova  senka, a zelja vam je da mu budete ljubav.Bas u onoj meri, u kojoj je on vama ljubav zivota.Mozda necete bas odmah procitati njegove emocije, ali cete ih ubrzo osecati na svakom koraku.

 

JARAC

Mada ste primetili da vas prati jedan lepi strelac,  nikako da se otrgnete od pomisli  da ce vas povrediti. Svi vam pricaju da je veliki zavodnik i zato mislite da je avanturista i da sa vama zeli avanturu. Zato mu stalno izmicete cim vam se priblizi. Necete dugo, jer su vas lagali, on ce vam biti ljubav, kao i vi njemu sto ste.

 

VODOLIJA

Kajete se zbog necega i vase kajanje se prenosi u dane koji slede. Vreme je da pokazete  da vam je zao, ali ne i da nastavljate da sebe optuzujete zbog necega. Nesto se desilo i vreme je da se srede sve  vase misli da ste pogresili i da vam remete nove dane. Sve je to zivot, zato krenite dalje!

 

RIBE

Ako ste do sada trpeli tugu, vreme je da obrisete placne oci i krenete dalje. Neka dani koji slede, donesu vase nove korake koji ce odlucno da gaze u novo sutra. Iza vas ostaje proslost, a dok koraci gaze napred, oci neka gledaju sadasnjost. I u buducnost koja moze biti jako lepa, ako dozvolite srcu da voli ponovo!

Stranice: 1 2