Sasvim tacno,iskreno i direktno: Ovo  je najveca istina o tvom znaku zodijaka!

Sasvim tacno,iskreno i direktno: Ovo je najveca istina o tvom znaku zodijaka!

2023-10-26 0 By Admin

 VAGA

Vi dobro znate da je vasa mana to sto ste neodlucni. Vi ste, u skladu sa vasim znakom, neko ko uvek sedi na dve stolice. To je greska. Vi bi ste sve, i  ne bi ste nista. Potrebno vam je previse vremena da donesete i neke osnovne odluke, kamoli one bitne. Time vam cesto prolazi vreme za srecu jer dok shvatite sta zelite,  bude kasno da to i ostvarite.

 SKORPIJA

Vi ste znak kojem nije ni potrebno reci sta je njegova mana. Vi dobro znate gde gresite.  Mozete da budete  andjeo, ali ako vam se neko zameri, ako vas neko povredi, vi cete biti   veliki neprijatelj, bicete kao besna zivotinja koja svim silama brani ono sto voli.    Kada jako volite, pa vas ta osoba povredi onda ste u stanju tu silnu ljubav da pretvorite u   mrznju…

 STRELAC

Ono sto moramo da kazemo jeste da ste vi znak koji je svestan svojih gresaka. Vi ste opasan neprijatelj. Vazno je da kazemo da nikada prvi ne zapocinjete ni najmanju svadju. Ali, kada dodje do toga da vas neko povredi, itekako cete moci da vratite milo za drago. Kada  vas neko razocara umete da  kazete jako ruzne reci i ne mozete da se iskontrolisete.

 JARAC

Mana   vaseg znaka je ujedno i  vrlina. Stvar je u tome sto vi isuvise jako volite. Kada nekome predate svoje srce, vi ste  u stanju da zbog te osobe okrenete celom svetu ledja. Previse prastate, previse dozvoljavate. Vi znate da  je to greska, stotinu puta kazete da je kraj, ali vase srce je ono sto vas vodi kroz  zivot. Jasno vam je da vrlo cesto zanemarite glas razuma a onda silno patite.

 VODOLIJA

Mana vaseg  znaka je to sto ste  hladni. Sto delujete kao osoba koja je sama sebi dovoljna. Ljudi  koji vas poznaju, ma koliko da to dobro bilo, retko kada mogu da znaju sta iskreno mislite, sta iskreno zelite. Teski ste, i svesni ste toga.  Vi ste osoba koja  je uvek  u sredini, niste ni andjeo, ni djavo… Uvek ste na pola puta…

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBE

Kada pricamo  o manama, moramo reci da je vasa mana    ujedno i vrlina. To je vasa emotivnost. Vi sve sto radite, radite srcem. To je ujedno lepo, ali vas u isto vreme jako skupo kosta. Vama je svakoga zao. Vi bi ste svakome da pomognete. Svakome da ucinite…   A onda kada vama licno bude tesko, onda se kajete, jer je vrlo malo onih koji su  uz vas… Cak ni oni za koje ste vi sve uradili.

Stranice: 1 2