Vodolija i Riba:Ako ih jednom povredite,gubite ih zauvek!

Vodolija i Riba:Ako ih jednom povredite,gubite ih zauvek!

2023-10-26 0 By Admin

Ovo su najvoljeniji emotivni partneri i najiskrenije kolege,ali ako ih jednom povredite, gubite ih zauvek!

VODOLIJA

Vi ste jedan od onih najvoljenijih emotivnih partnera. Zauvek ce to biti. Vasa je ljubav beskrajna i nemerljiva, pa kada volite, vi volite do srzi. Od zemlje do neba, nazad i jos vise. Zato blago vasim partnerima koji ce se takmiciti da budu u vasoj blizini. Zaista ih imate mnogo, ali vi se ne takmicite tome.Niste nekokolaska udvaracima iko se hvali njihovim brojem. Vi samo nastojite da sledite svoje nezno srce i osecanja svoga srca.

Kada je u pitanju izbor partnera, vi se ne odlucujete odmah da udjete u vezu. Trudite se da budete tolerantni i da se ne zanosite previse. Kod izbora partnera ste uvek jako oprezni, pa cak i kada vas i srce vuce da se odlucite sto pre.  Vi se razlikujete od drugih pri izboru i lepota izabranog partnera vam nije presudna.

Vazni su vam njihova kultura, moralna etika i sloboda misljenja.Vazan vam je njihov karakter, postovanje i razumevanje.Caki da vam se stavovi totalno razilaze, vi ste neko ko tolerise slobodu misljenja.Zato su vase veze uvek lepe, protkane neznim emocijama i srecom koja se oseca u zraku.Zato ste najvoljeniji zodijak.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Kao emotivni partner ste uvazeni clan necijeg srca i tu vam je stanarina zagarantovana.Nastojite da negujete ljubav, da  blistate i odajete pozitivnu energiju.U emotivnoj vezi, ali i prijateljskoj, cinite sve sto mozete da bude bolja.Ali ako jednom iznevere vasa osecanja, to je zauvek kraj.I oni sto vas povrede zauvek gube i vas kao emotivnog partnera, i kao prijatelja i kolegu. Zauvek.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2