Naredna tri dana bice puni iznenadjenja za ove znakove!

Naredna tri dana bice puni iznenadjenja za ove znakove!

2023-10-27 0 By Admin

VAGA

Osecate da morate da malo predahnete jer ste preumorni. Vi stalno radite, pa nikako da vam se desava nesto. Sve vam se svelo na rad,a zivot prolazi mimo vas. Zato cete ovih dana da malo razmisljate o danima pred sobom. Zivot vam se sveo na posao samo i to morate poceti da menjate.

 

SKORPIJA

Od vas se ocekuje da pokazete malo vise paznje jednom strelcu. Do sada ga niste  prihvatili, niti obracali paznju na njega. Nece vas cekati vise, pa razmislite sada sta cete po tom pitanju. Ne budite  kao da nemate dusu, vec se smilujte na necija osecanja.

 

STRELAC

Odavno  posmatrate jednu osobu ali vas ne primecuje Hladna je i rezervisana prema vama, pa  zelite da odustate.  Vec resavate da odustanete i krenete dalje. Vreme je da jos malo ne odustajete jer  mozda ce slediti iznenadjenja koja vise ne ocekujete.

 

JARAC

Sve vam ide nekako nesigurno i osecate da nemate  snage da se borite. Vasi ciljevi nikako da nadju put ostvarenja, pa mozda se mozete odluciti na povlacenje. Neka vase zelje za sada miruju i sacekaju mnogo bolje prilike. Ovo nece biti vasi dani, niti sati za vasa ostvarenja.

 

VODOLIJA

Vama ce se okrenuti sve naopacke a da cete se pitati zasto. Mozda morate da shvatite da ni sami niste reagovali onda kada ste trebali. Zato se sve desava malo i vasom zaslugom.Zato za sada nemojte delovati, vec malo razmisljajte o svemu.Vreme je da pocnete sabirati neke cinjenice.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBE

Vec ste spremni za nove dane i da pokazete da vredite. Neko vas je omalovazavao, a vi ste cutali.Sada je vreme da reagujete na svoj sopstveni nacin. Pokazacete im da ste bolji od svih njih, pa ce pred vama da pokunje glave. Vas uspeh ce doneti iznenadjenja ovih dana mnogima koji su vas potcenjivali.

Stranice: 1 2