Ponedeljak,utorak i sreda:Evo sta vam donose prva tri dana u sedmici!

Ponedeljak,utorak i sreda:Evo sta vam donose prva tri dana u sedmici!

2023-10-28 0 By Admin

Imate mogucnost  da saznate sta vas ceka u prva tri dana u sedmici…

OVAN

U ovoj sedmici slede promene.  Vrlo dobro znate svoje obaveze i njima cete se i baviti.Imate neke svoje planove, ali necete odustati od licnih zelja.Mada cete vredno raditi, trudite se da odgovorite i na zahtev srca.Ono vas vodi i vreme je da se srede neke stvari po pitanju srca.Ne cekajte tri meseca, sto moze da se resi za tri dana!

 

BIK

Jedan vas lik stalno prati i u mislima i dok radite. Skoro ste se upoznali, verbalno, putem telefona razgovarate stalno.Kao da ste svaki minut podredili cekanju da zazvoni telefon. Da li mislite da ubedite sve oko sebe da se druzite, a ne znate sakriti da se zaljubljujete. Mozda sledi konacan susret!

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Vasa  sreca ce moci da se meri, jer jedno nezno bice vas opcinjava. Cini to na minute i stalno pokusava nesto novo. Na svaki njegov pogled, gest ili bilo nesto beznacajno, vama se topi srce. Nova ljubav vam sledi, i to je ocigledno, ali i obostrano.

 

RAK

Osecate se slomljeno i preumorno, a ceka vas puno obaveza.Kako cete i da li cete uspeti da se sredite, zavisi od ozbiljnosti vase situacije. Zaista cete morati da povedete racuna o sebi i svome zdravstvenom problemu. Nemate kondicije, a osecate se preumorno u zadnje vreme.

 

LAV

Tri dana sto slede donece vam  novu sansu.Vreme je da budete spremni da je prihvatite  i da ne okolisate.Neko vas je uzeo na zub, a vi cete biti cvrsti u nameri da se obracunate sa tom osobom. Ne date na sebe, posebno kada su neke lazi u pitanju. Sukobite se sa nekim ko nema preca posla no da tracari.

 

DEVICA

Pozvani ste negde u goste, ali niste voljni da se odazovaete. Taman ste  resili da se izmirite sa nekim i ne biste u novi sukob. Poznajete sebe i jasno vam  je da biste za jednu nedolicnu rec, opet  bili neko ko bi trazio  sukob.Zasto da narusavate tek steceni mir i tek postignuto primirje?

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2