Nedelja,ponedeljak,utorak:Novi koraci,slavlje i nove ljubavi, kako kome…

Nedelja,ponedeljak,utorak:Novi koraci,slavlje i nove ljubavi, kako kome…

2023-10-28 0 By Admin

Naredna tri dana ce doneti nove korake, slavlje, ali i novu ljubav…

OVAN

Vas ceka promena,mozda i slavlje. Dani pred vama donose razno, kako kome. I ne mislite da slede neke vece promene, ali hoce. Susret koji sledi poremetice sve u vasem zivotu.Ako ste uvek znali sta cete i kako, sada cete se naci u dilemi. Bicete iznenadjeni susretom,ali sokirani svojim osecanjima.

 

BIK

Nerado cinite novi korak, a ranije ste tako mastali o tome. Sta se desava i zasto se ponasate tako sada kada ste na domaku cilja? Morate se usmeriti napred jer sada nema opustanja. Kako god, nemojte sada da odustajete od koraka koji vam obecava mnogo. Slavlje je ono sto zelite, i sto zasluzujete…

 

BLIZANCI

Imate odredjene situacije koje biste morali da resite. Nesto bi trebalo da se resi tokom vremena, ali ste nestrpljivi. Budite srecni sto postizete sve na vrreme i vise vam nista ne treba. Pred vama su dani da malo odahnete.Imacete drustvo koje dugo niste videli i bice vam lepo.

 

RAK

Cinite sve sto mozete, cak i vise nego sto mozete i smete. Ne stedite se nikako, pa radite preko svoje sopstvene snage. Vreme je da predahnete i pustite i druge da rade. Ne dajte vise da vas iskoristavaju,vec  pustite neka svako radi za sebe.Vreme je da podignete glas.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Da se okrenete napred prema jednoj osobi, to vam je jedini cilj. Pitanje je da li ona prema vama ima neka osecanja. Od vas se ceka da postanete spremni da ucinite bas sve  da zasluzite njenu ljubav.Ili tek da probudite njeno srce. Morate saznati ovih dana!

 

DEVICA

Mislite da ste najjaci i da mozete bas sve. Nekada zaista podnosite mnogo vise nego sto mislite da mozete. Od vas se ceka da postizete mnogo toga, ali ste na izmaku snaga. Novi dani nose i nove obaveze, a vi cete moci da se nosite samo sa svojim zeljama za ove dane.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2