Istina o ljudima rodjenim u novembru:Sa njima nije lako, ali je prelepo…

Istina o ljudima rodjenim u novembru:Sa njima nije lako, ali je prelepo…

2023-10-31 0 By Admin

Ono sto se moze reci za ljude rodjene u novembru, jeste da su prave novembarske duse. Istina koja  ukazuje na promenljivost njihovih osobina, na  ono sto ih cini  i jakim i slabim, i mocnim i  nemocnim.I oni deluju bas kao i jesen, nekada  veselo i suncano, a nekad i kisno i turobno, nervozno i nadmeno.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Prava istina  o novembarskim dusama je da se i one nekada namrace i sipaju vatru,  a nekad sjaje zlacanim jesenjim bojama.  Sa ovim ljudima je vrlo komplikovano i raditi i saradjuvati.   Zele da se takmice, pa znaju da se ograde na svoje rezultate, svakako racunajuci da ce biti bolji od drugih.  Privatno kao prijatelj, bice vam, podrska u svemu, ali ce svakako zeleti da bude dominantna.Istina je da imaju svoje JA, da  znaju sta hoce i gazice blato da to ostvare.

Emotivno su jake licnosti i ono sto im je  tesko, jeste partner koji ce ih pratiti. Ne samo u ljubavi, nego i u svim drugim sferama zivota. Vreme je  da pokazete da zelite biti onaj koji se pita za sve. Cak i cesto  se osecate da ste u svadji sa samim sobom ako nije po vasem. Znate da morate da partnera cekate kao  niko sto cekao i nije, i da ste u ljubavi isto pozrtvovani, koliko i vredni.

Ipak cete se radovati ako vam se ukaze da vas zamoli neko  da ucinte nesto za njega. Promenljiva   novembarska dusa  je dusa koja gleda zivot na ruzicaste naocare, a treba drugacije. Vreme koje sledi bice vreme u kojem ce da isplovi  sve najbolje u vama.   Vi ste  neko ko zna da mrsi svoje sopstvne konce. Jednom recju sa vcama nije lako, ali je prelepo…

 

Stranice: 1 2