Lav i Devica-Dva zodijaka i dva kralja velikog srca,san su svake druge osobe!

Lav i Devica-Dva zodijaka i dva kralja velikog srca,san su svake druge osobe!

2023-10-31 0 By Admin

Dva zodijaka i dva kralja velikog srca, san su svake druge osobe!

LAV

Malo je reci da su lavovi kraljevi i kraljice zodijaka! Pravi ste san. I nije to samo zbog vasih izgleda i utiska koji odajete na prvi pogled. Vreme je da se prizna da ste osoba koja pleni harizmom i svojom inetligencijom. Osoba koja osvaja svojom lepotom, svojom neodoljivom pojavom i nekom cudnom harizmom. Necim tako vidljivim i tako prisutnim, a sto nema dimenzije. Ima samo onaj osecaj koji titra u zraku i nase srce tera u bedak.I zato ste san svake druge osobe!

Nije potrebno reci da se mnogo ne razlikuju muskarci lavovi, od zena lavova. Mozda su razlike vrlo sitne i slabo uocljive, ali su u jednome isti. Uvek u svako vreme i svakoj situaciji, kada je ljubav u pitanju. Oboje grizu za svoje voljeno bice i u ime ljubavi, cine sve. Uvek ce stati u odbranu osecanja,i u ime ljubavi cesto ce da ucine i presedan. Makar poslije i zalili, makar se i hvalili ili patili, spremni su da se izbore za onoga koga vole.

Neodoljivi su i lepi, i uvek znaju da  istaknu svoje najbolje i najvrednije osobine. Oni nece tudje, ali svoje ne daju i uvek cuvaju svoju teritoriju. Ako im se nadje na putu neko kao prepeka, spremni su da ucine sve. Spremni ste i ponos da progutate u ime ljubavi, ali tek kada iscrpite sve mogucnosti. Ako mora tako, zrtvovacete i ponos.

 

Kad volite, vi volite ludo i ne date nikome da vam se mesa. U ljubavi ste kralj, a vase voljeno bice je vasa kraljica ili obrnuto. Ako ste kraljica, vase voljeno bice  je vas kralj. Mogu pricati protiv, a vama ce biti svejedno.Vasa je ljubav je posebna  i ostaje posebna do kraja. Zato ste san svake druge osobe, sto ste kralj i kada volite i kada patite!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2