Naredna tri dana:Dani za jesenje ljubavi i srecnije sate ovim znacima!

Naredna tri dana:Dani za jesenje ljubavi i srecnije sate ovim znacima!

2023-11-01 0 By Admin

 Pred ovim znacima su dani za jesenje ljubavi i srecnije sate!

OVAN

Slede dani za promene… Kao da se nesto cudno desava sa vama, pa nemte plan za ove dane. Idete onako kako vas nose situacije i trenuci. Ako je vec tako, samo se prepustite prilikama u koje upadate. Prepustite se samo toku, kakav god da je. Planove malo mozete da pomerite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Osecate da ste na putu da vam se desi nesto lepo. Ovo su dani za jesenje ljubavi i vreme je da se radujete. Verujte da sledi ljubav iznenada i da cete se uskoro zaljubiti. Desavanja sto slede bice povod jednog novog poznastva. A ono razlog da se zaljubite od srca.

 

BLIZANCI

Vasa zanimanja ce da se okrenu od jedne osobe  i usmere nekoj drugoj. U momentu cete sresti pogled koji ce vas opciniti.Tako cete zaploviti u dane jesenje ljubavi kojoj se niste nadali. I dani koji slede, bice obelezeni vasim novim koracima.

 

RAK

U poziciji ste koju niste zasluzili, ali morate da se nosite sa njom. Nije vam najbolje i mada niste krivi, osecate se dosta lose. Srce vam kuca zarom i vreme je da se pocnete boriti za sebe. I samo za svoje ciljeve, umesto sto ispravljate tudje greske.

 

LAV

Niste spremni da se nosite sa prilikama u kojima ste. Od vas se ceka da budete  mnogo jaci nego sto pokazujete. Vreme je da progovorite o tome sta vas je pokolebalo u zadnje vreme. I zasto dozvoljavate sebi da vam se bilo ko mesa u planove i odluke.

 

DEVICA

Suvise se bazirate na sebe i svoja licna misljenja. Bicete u drustvu gde cete morati da pokazete da postujete tudja misljenja. Vasa osecanja moraju biti neznija, umesto sto su skoro postala kritika jednoj osobi.Umesto sto kritikujete, bolje je da prihvatite neke stvari.

Nastavak  na sledecoj strani…

Stranice: 1 2