Sreda,cetvrtak,petak:Sredina sedmice,a ovi znaci su na pola puta do srece!

Sreda,cetvrtak,petak:Sredina sedmice,a ovi znaci su na pola puta do srece!

2023-10-31 0 By Admin

VAGA

Pod velikim ste pritiskom zbog brojnih obaveza. Srce vam zeli da prozivljava i drugu stranu zivota. Dokle ce se sve svoditi na to da samo ispunjavate svoje obaveze? Dokle da samo radite i da ugadjate drugima? Vreme je da se i vase srce konacno ispuni ljubavlju! Tokom sedmice slede bitna desavanja.

 

SKORPIJA

Nemojte da prenaglite u ljutnji koju cete pokazati jednom lavu. Voli vas i sve sto cini jeste da vam udovolji. Nesvesno ce da pogresi u necemu, a to ce izazvati vas bes i inat. Nemojte da povredite njegova nezna osecanja, budite malo razumniji.

 

STRELAC

Vasa je sreca da ste spremni da se okrenete novim koracima. Od skoro cete se radovati zbog lepih stvari. Zato  cete se moci  radovati  sto ce da vam krene po planu. Ovo su dani za idealne prilike, a vreme je da koristite sve sto mozete. I ono sto vam ide u prilog.

 

JARAC

Vasa sreca je da ste se  ovih dana okrenuli  novim koracima. Vreme je za nove dane i nove korake. Vasa osecanja  ce doci do izrazaja  uskoro.Imacete priliku da jednoj osobi otvorite srce. A i ona ce da otvori svoje srce, dok vi ne slutite koliko vas ona voli.

 

VODOLIJA

Nikako da vam se okrene kolo srece a stalno ocekujete. Vasa uloga u tome mora biti u prvom planu. Ucinite korak koji ce stvari pokrenuti na bolje. Pomerite se iz mesta, druzite, reagujte. Vreme je za susret sa jednim toplim ocima na ciji pogled odavno cekate.

RIBE

Vec ste spremni na brojne reakcije, pa cinite sta hocete. Od vas se ceka da budete spremni da sledite svoje srce, ali i da se drzite razuma. Zato ce ovo dani pred vama bitri dani nekih vaznih odluka. Niste neko ko zuri sa njima.  Posteno gledate na stvari, i tacno zante svoje mogucnosti.

 

Stranice: 1 2