Sreda,cetvrtak,petak:Sredina sedmice,a ovi znaci su na pola puta do srece!

Sreda,cetvrtak,petak:Sredina sedmice,a ovi znaci su na pola puta do srece!

2023-10-31 0 By Admin

Dani u sredini sedmice, a ovi znaci su na pola puta do srece!

OVAN

Sredina je sedmice. Nalazite se u dilemi jer vam se cini da  vam je nesigurno ono sto ste zamislili. Idite onako kako vam srce diktira i ne brinite se. Na pola ste puta do srece i odbacite nesigurnost. Ucinite samo ono sto je do vas i sve ce da tece kakocete biti prijatno iznenadjeni.

 

BIK

Ne ljutite se sto vas cekaju obaveze,jer ih stalno zaboravljate. Ne zelite da odbijete kolwege, ali imobecavate ono sto ne mozete postici. Zato usporite sa obecanjima,i gledajte da prvo zavrsite ono najvaznije. Kada sebe prvvo rasteretite,onda kolgama izadjite u susret. Posvetite se sebi ove sedmice.

 

BLIZANCI

Previse umorni ali zadovoljni onim cime ste se bavili zadnjih dana. To znaci samo jedno,ma to je da cete uzivati ovih dana. Imate lepe rezultate, a i vase srce je radosno zbog  svega. Najvise je drago sto ste uspeli da ispunite svoj plan o kojem niste nikome pricali.

RAK

Vasa sreca  je da vam je uspelo iznenadjenje koje ste priredili jednoj osobi. Zaista ste je obradovali, ali ce i ona vas iznenaditi uskoro. Vec ovih dana  cini sve da vam priredi iznenadjenje, ali ga vesto krije. Ako vam se ucini nesto cudno u njenom ponasanju, nemojte u nju sumnjati.

 

LAV

Nemojte se saliti sa jednom skorpijom, vec budite jasni i konkretni. Voli vas mnogo, ali bi mogla da bude ljuta na vas. Kada se zainati zna da kaze mnogo tioga sto ne misli. A ovih dana budite oprezni kako ne biste izazvali njen inat.

 

DEVICA

Vasa osecanja premajednoj osobi su na pola puta. Cekaju samo da se izliju iz vaseg srca. Posto ste na pola puta do ostvarenja srece,izjasnite se koliko je volite.Da bi vami ona priznala isto,  ceka samo na vase korake. Ovi su dani prava prilika  da se oseti vasa obostrana sreca.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2