Ovan nije uzalud prvi znak zodijaka-prvi je jer je najbolji!

Ovan nije uzalud prvi znak zodijaka-prvi je jer je najbolji!

2023-11-01 0 By Admin

Dragi nasi, nema nimalo sumnje da je ovan znak koji zna koliko vredi! On je svestan moci koju ima…

Ovan je neko ko ce vam dati svoju dusu. Neko ko ce biti odan, veran, neko ko ce umeti i znati da vam se nadje, da vas razume, da vam bude oslonac, podrska, rame za plakanje. Imati u zivotu ovog zodijaka znaci imati nekoga ko ce vam biti prijatelj i voleti vas iznad svega.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ovan je znak cija dusa je velika kao nebo. Niko na svetu ne zna da prasta kao on, niti da voli tako jako, snazno i iskreno. Imati ovna u svom zivotu znaci imati svog licnog andjela cuvara koji ce vam stalno dokazivati koliko zapravo njegova ljubav vredi. Dace vam sve sto ima, ako mu dokazete da ste toga vredni. Ono sto osoba rodjena u ovom znaku ceni iznad svega je iskrenost. Dakle, ovan je neko ko zeli da cuje istinu bas uvek, pa makar to znacilo da ce mu srce biti slomljeno. Imati kraj sebe osobu rodjenu u ovom znaku znaci imati andjela cuvara kraj sebe i nekoga ko ce vam biti podrska, oslonac, rame za plakanje i jos mnogo toga. Naravno, moramo da dodamo, imati ovna kraj sebe znaci i imati nekoga ko ce vas voleti na pravi nacin. On ce biti klasicni primer da postoje ljudi cije je srce veliko kao nebo.

Ovo je neko kome ne treba da pricate koliko vredi jer on to zna. Cuvace vase tajne kao svoje licne. Ima parolu po kojoj zivi, a onda se odnosi na to da ne radi drugima ono sto ne bi zeleo da se desi licno njemu.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2