Strelac-zavide mu svi,i svi bi hteli da su tako snazni i lepi kao on!

Strelac-zavide mu svi,i svi bi hteli da su tako snazni i lepi kao on!

2023-11-01 0 By Admin

Strelac je znak koji je sam po sebi poseban. I ovo je znak koji je toga svestan. On je svakako neko ko zna sta zeli od zivota…

 

Strelac je znak koji ima stav. Znak koji ce vam dati svoju dusu ali ce biti u stanju da vam je i uzme. Ovo je osoba koja je uvek tu za one koje voli ali moramo da kazemo da isto to ocekuje i od njih. Ukratko receno, ovo je neko ko je spreman da se bori za ono sto zeli ali ko bas nikada i ni u kom slucaju ne gradi svoju srecu na osnovu tudjih suza.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Imati strelca u zivotu znaci imati nekoga ko ce vas voleti svim srcem ako mu dokazete da ste toga vredni. Ali isto tako, onog trenutka kada mu slomite srce ili mu na bilo koji nacin pokazete da niste vredni njegove ljubavi, znajte da ce otici. A kada ode, kada jednom odluci da okrene ledja, onda ne postoji ni najmanja sansa da pozeli ikada da se u vas zivot vrati.

Imati ovog zodijaka kraj sebe znaci imati osobu kojoj mozete verovati uvek i zauvek. Jer, on je iskren, on je osoba koja ume i zna da razume i prosto je neko na koga se uvek i u svakom slucaju mogu osloniti oni do kojih mu je stalo.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2