Petak,subota i nedelja:Sjajan kraj sedmice ovim znacima!

Petak,subota i nedelja:Sjajan kraj sedmice ovim znacima!

2023-11-02 0 By Admin

Ovo su dani koji donose sjajan kraj sedmice ovim znacima!

OVAN

Pred nama je uskoro kraj sedmice. Mozda je vreme da se pocnete opustati, jer ste imali teske dane.Iza vas su dani kada ste previse radili i vreme je da se vide vasi rezultati. Mada niste sigurni sta ste tacno uradili, rezultati ce se pokazati vise nego odlicnim. Za vas ce ovi dani znaciti sjajan kraj sedmice.

 

BIK

Malo su se smirile bure u vama i stisale su se vase emocije. Konacno da i sami predahnete,ali i neki iz vase blize okoline. I biloje vreme ad se malo stisate i da dobro razmislite o svemu. Pred vama su ozbiljni koraci koje morate uciniti. Vreme je da pokazete odgovornost.

 

BLIZANCI

Vasa  nervoza ovih dana prevazilazi vasa ocekivanja. Nista vam ne vredi jer se osecate nervoznim, a nista ne mozete postici. Neko ne ispunjava ono sto vam duguje i sada morate da se strpite. U pitanju je posaokoji ceka i za koji vi trazite resenje. Vazno je da vise ne verujete nikome na rec, od onih koje ste zaduzili.

 

RAK

Ovih dana ste radili vise nego ste i moglii smeli. Sada ste preumorni i ne osecate se dobro.Ipak cete biti srecni zbog svega sto ste postigli. Mogli biste ove dane mogli da iskoristite za odmor. Ako saberete sve, u sustni ce ovi dani doneti sjajan kraj sedmice. Bas zbog postignutog.

 

LAV

Ne smete da se opterecujete onim sto vas se ne tice. Usmerite se ka svojim ciljevima i svojim prioritetima koje ste odredili. Nemojte da odustajete od situacije koja vas brine,nego se posvetite trazenju resenja. Ne gledajte na druge, cinite po svome.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

DEVICA

Mirite se sa necim sto je ocigledno i to ce biti jedino resenje. Vreme je da budete svesni svoje situacije. I dalje cete se truditi da drugi ne primete kako se stvarno osecate. Osmeh na vasem licu, mogao bi da zavara sve ok vas.I da niko ne uspe da procita vas strah i vase brige.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2