Ovnovima sreca Rakovima kajanje,Skorpijama poslovni uspeh i novac…

Ovnovima sreca Rakovima kajanje,Skorpijama poslovni uspeh i novac…

2023-11-03 0 By Admin

Slede razlicita raspolozenja,pa ce se neki kajati,neki grabiti srecu i novac…

OVAN

Niste svesni sta vas ceka, a ne nadate se mnogo. Sreca je ono cemu tezite. Rado biste cekali promene, ali sve mislite da vas nece.I ne bar one lepe situacije koje cekate, i kojima ste se nadali. Bolje je sto se ne nadate jer ce vas sreca iznenaditi. Verovali ili ne, sledi vam. Sreca ce uskoro zakucati na vrata vaseg srca.

 

BIK

Sve dok se drzite mesta, nece vam krenuti na bolje. Vreme  je da se pokrenete  i da ucinite nesto konkretno. Ako pokazete da ste spremni za nove korake i nove ustupke, ima nade. Samo iduci napred, mozete se nadati necemu. Vasa lezernost vam odmaze.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Vasa sreca je da ste spremni za neke nove korake. Ranije niste ulivali neko poverenje, ali konacno cete uskoro. Jedan blizak prijatelj ce vam pomoci da savladate neke teskoce pred vama. I kada pokazete hrabrost za prave korake, uspecete da se usmerite cilju.

 

RAK

Kajete se sto ste previse verovali, a samo zato sto ste previse dobri. Vase dobro srce i dobrota su vas kostali jer se osecate iznevereno.I to bas od onih kojima ste se posvetili u potpunosti. Za vase dobro vam nece vratiti dobrim. I mada se kajete sto im niste rekli sta mislite, ipak je bolje sto niste.

 

LAV

Osecate se da ste spremni za novi korak koji se od vas i ocekuje. Vreme je da se izjasnite i da se zna sta vam je ciniti. Ipak cete morati biti vrlo oprezni, kako ne biste ucinili pogresan korak. Jedna osoba samo ceka da to i ucinite kako bi ona likovala.

 

DEVICA

Vasa ocekivanja vas mogu iznenaditi. Zavisi od mnogo cega hoce li sva biti prijatna ili ne.Morate biti malo realniji i na sve gledati kao na tok stvari. Zivot salje i lepe i lose trenutke. Morate na zivotni tok da gledate po nekom redosledu. Malo tuga,  malo sreca!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2