Ovnovima sreca Rakovima kajanje,Skorpijama poslovni uspeh i novac…

Ovnovima sreca Rakovima kajanje,Skorpijama poslovni uspeh i novac…

2023-11-03 0 By Admin

VAGA

Bicete u dilemi koju necete lako resiti. Da se radi o poslu, lakse biste je resili. Ali vam je mnogo tesko sto se radi o jednoj osobi. Svidja vam se, a ne biste da joj namecete svoja osecanja. Opet se plasite da vam je ko ne preotme na vase oci. Mozda da poslusate srce, pa kako bude!

 

SKORPIJA

Nakon mnogo rada i odricanja, konacno sledi i veliki poslovni uspeh. Videce se to po novcu koji cete zaraditi. Radujte se sto cete moci da se pohvalite, ali i da uzivate. Sada biste mogli da se okrenete onome ko vas ceka. Poslovni uspeh i novac bice vas pokretac da je osvojite.

 

STRELAC

Srce vam je puno radosti i vreme je da se okrenete radovanju. Nemojte da se okrecete od srece koja vam je na domak ruku. Sledi susret koji ce se pretvoriti u nesto lepo. Nemojte da zanemarite ono sto bi se moglo pretvoriti u nesto lepo. Pred vama nova moguca veza.

 

JARAC

Niste svesni sta biste mogli dalje, ali cete imati sansu. Neko ce vam se svideti i sve vase misli ce se usmeriti njoj. Vreme je da se bolje upoznate i da oboje shvatite da ste jedno za drugo. Neka osecanja ce se roditi u vasem srcu i nemojte ih gusiti i kriti.

 

VODOLIJA

Jasno vam je da se nesto okrenulo natraske, ali ne znate zasto. Vreme je da prihvatite da morate misliti drugacije. Moracete menjati neke svoje stavove, i tako cete lakse da shvatite o cemu se radi.Morate da prihvatite neke cinjenice. Mozda je jedna da se uloge menjaju.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBE

Vas je sreca da ste razumni, pa sve sto se desava, vi prihvatate. Cak i da hocete, neke stvari ne mozete promeniti. Neke stvari ce vas iznenaditi vise nego ste mogli zamisliti. Bice to nesto neocekivano lepo za vas i vase srce. Jedan ce vas lik ocarati, ali ce i zainteresovati vase srce.

Stranice: 1 2