U narednim danima:Biku sledi susret sa osobom iz proslosti, Raku se konacno ostvaruje zelja…

U narednim danima:Biku sledi susret sa osobom iz proslosti, Raku se konacno ostvaruje zelja…

2023-11-03 0 By Admin

VAGA

Vas nenadani susret koji vas ceka  bice veliko iznenadjenje za vas. Bice to  susret koji  ce vas potresti i koji ce vas  rastuziti kao nikad. Taj susret ce vam probuditi bolne uspomene, otvoriti  more tuge u vasem srcu, i oziveti deo proslosti.Mozda vam se ukaze prilika za novi pocetak.

 

SKORPIJA

Samo cete se radovati da vas  neko  pohvali i da vam da do znanja da ste mu vazniji od svih. Od vase srece  do vase tuge, kratak je put. Zato vam mnogo znaci da vam voljena osoba da znacajno mesto u svome  zivotu. Da vam i pokaze i dokaze da ste vazniji od svega  i od svih!

 

STRELAC

Prosipacete svoj sarm na sve strane i vreme je da se  jedna osoba upeca na vasu lepotu.Kad shvatite da je podlegla vasim carima, plakacete od srece. Vreme je da budete  mirni, jer cete tako biti sigurni da vas je  volela  i jos vas voli jedina osoba na svetu, do koje vam je stalo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Vreme je da pokazete da cete se radovati sastanku sa jednim  ovnom. Odavno vas  ceka  da se pokazete u osecanjima koja su u vasem srcu.Zato ce naredni dani da budu  dani za emocije s obje strane. Bice to reka obostranih emocija koja ce poteci iznenada.

 

VODOLIJA

Niste spremni za  susret koji vas  vuce  i skoro da je stopostotno  siguran. Ma kako zeleli da ga izbegnete, necete moci. Nece vam bas biti po volji, ali cete se ipak iznenaditi.  Od vas se ceka da budete spremni i da se okrenete svojim ocekivanjima.

 

RIBE

Ne znate kuda biste i sta zelite od zivota, a nesto morate da preduzmete.U narednim danima cete morati da sredite neke racunice koje vas muce. Moracete da sredite sve sto vas vodi napred i sto vam daje snagu da istrajete u namerama  koje su vam na umu.

Stranice: 1 2