Tokom naredna tri dana sledi ispunjenje nekih zelja ovim znacima!

Tokom naredna tri dana sledi ispunjenje nekih zelja ovim znacima!

2023-11-03 0 By Admin

Tokom naredna tri dana slede ispunjenja nekih zelja ovim znacima

OVAN

Vec ste spremni da se okrenete  novim koracima, mozda cak i tokom tri dana koja slede, jer od nekih zelite odustati. Od vas se ocekuje da ostanete sabrani i da ne odustajete. Ne bar sada, kada ste napola puta do ispunjenja nekih zelja. Pravi je cas da shvatite da ste voljeni i da volite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Niste svesni sta vas ceka tokom narednih dana i vreme je da se radujete. Mada ne verujete u bolje dane, od vas se ceka da budete uvereni da vas cekaju. Vreme  je da se odobrovoljite i da ne budete neraspolozeni. Svojom nervozom samo cinite sebi gore.

 

BLIZANCI

Zadovoljni ste postignutim, mada imate jos neke planove. Konacno ce se desiti ispunjenje neke vase zelje. Mada ce se desiti da ste  i zaboravili na to, bicete prijatno iznenadjeni. Vase srce ce se konacno radovati jer ce vasa sreca biti potpuna.

 

RAK

Navucite osmeh na lice jer vamlepo stoji,a imacete i razloga za to. Jedna devica vam se obraca sa mnogo paznje i ljubavi. Radujte se sto ce vas  konacno moci da budete lepo raspolozeni. Nije da vas nesto veliko ceka,ali cete biti jako svesni situacije. Povod za radost je pred vama.

 

LAV

Niste svesni sta od vas ocekuje jedna osoba.Ili necete sebi da priznate, ili ste slepi kod ociju.Kako ne vidite da vas voli i da samo ceka na vas korak? Malo je stidljiva a drzi i do ponosa, i ne zeli da vam namece svoja osecanja. Samo vas potez ka njoj, bice dovoljan  da se izjasni.

 

DEVICA

Srce vam se  divi jednoj vagi i njenoj dobroti. Mislite da je suvise lepa da biste je vi  zasluzili. I ne slutite da to nije vazno, vec je vazno ono sto srce  zeli. A vase ce pozeleti, bas kao i njeno da budete skupa. Obostrana ljubav je medjiu vama.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2