Skorpija:Ovaj znak je neodoljiv,mocan,fantastican!

Skorpija:Ovaj znak je neodoljiv,mocan,fantastican!

2023-11-05 0 By Admin

Vrlo je vazno da kazemo da je skorpija znak koji zna koliko vredi. I svesna je toga.

 

Skorpija je neko ko zna sta hoce, neko ko ume i zna da se izbori za ono do cega mu je stalo. Moramo da kazemo da je skorpija pre svega zodijak koji ima stav, karakter, dusu, ali i lepotu. Nema nimalo sumnje da je ovo znak koji ce naci nacina da se izbori za ono sto naumi. Ali, skorpija je neko ko je iskren, i neko ko je castan, posten, neko ko zapravo nikada i ni u kom slucaju ne odustaje od onog sto naumi. Ali, sve sto skorpija uradi, to je casno, i nikada ne gradi svoju srecu na osnovu tudjih suza.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Kada se zaljubi, skorpija je neko ko ce dati sve sto ima za svoju voljenu osobu. Zapravo, ovo je neko ko je borac i kada mu je do necega stalo onda ne postoji granica u toj borbi. Ali, najvaznije je da znate da je skorpija neko ko ima moralna nacela. Ona bas nikada ne gradi svoju srecu na osnovu tudjih suza i to je ono sto je najvaznije zapravo od svega.

Imati skorpiju kraj sebe znaci imati i andjela cuvara. Jer, one koje voli, skorpija cuva, brani, postuje, dace im svoju dusu, svoje srce… Dace sve sto ima.

Ovo je znak koji je poznat po tome sto ima petlju da kaze istinu. Jer, cak i kada zna da bi ta istina nekome mogla da slomi srce, skorpija ce je reci. Isto ce tako ocekivati od onih koji je okruzuju da joj kazu istinu, pa makar to znacilo da ce je to najvise na svetu zaboleti. Jer, upravo je to njena zivotna parola… Reci istinu, ma koliko da ona bila bolna.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2