Skorpija:Ovaj znak je neodoljiv,mocan,fantastican!

Skorpija:Ovaj znak je neodoljiv,mocan,fantastican!

2023-11-05 0 By Admin

Skorpija prosto zna koliko je lepa. Zna da je neodoljiva, zna da je mocna, zna da ima ono nesto sto je posebno i sto je razlikuje od ostalih znakova. Ali, najlepse od svega je to sto je ovo znak koji se trudi da joj dusa bude jednako lepa koliko joj je lepo lice.

Znak je koji je svestan toga da je ljudski i prastati i gresiti. I naravno da ce dati drugu sansu, mozda cak i trecu. Sve ce uraditi, ali kada jednom odluci da ode onda niko i nista ne moze da je ubedi da odustane od svoje namere i da se vrati.

Imati skorpiju u svom zivotu znaci imati osobu koja ce vam biti odana i verna i cuvati vas, ceniti, prastati vam, biti spreman na mnogo toga zbog vas. Samo nemojte zaboraviti nikada da je ovo znak koji ima stav i koji ce uciniti sve sto moze za one do kojih joj je stalo. Naravno, isto tako, ocekuje i da joj bude uzvraceno.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Ona je dobar covek, i jasno je da zna sta hoce od zivota, ali ono sto moramo da kazemo jeste da nije naivna. I itekako ume i zna da se brani… Da dodje do svog cilja! Naravno, na posten, iskren nacin.

Stranice: 1 2