Lav:Kako ti sa njim-tako on sa tobom, ako ga povredis-vratice ti duplo!

Lav:Kako ti sa njim-tako on sa tobom, ako ga povredis-vratice ti duplo!

2023-11-07 0 By Admin

 Lav je znak koji zna sta je ono sto zeli ali i koji ume i zna da se izbori za ono do cega mu je stalo.

 

Lav je dusa od coveka. To dobro znaju oni koji imaju cast da ga imaju u svojoj blizini. Svi ostali misle da je ovo neko ko ne zna sta je ono sto zeli… Ali je prava istina da je ovo neko ko je spreman da se bori bas uvek za ono sto hoce.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Imati lava u svom zivotu znaci imati nekoga na koga mozete da se oslonite. Znak je koji je odan, iskren…Znak koji ce vam reci istinu pa cak i ako zna da ce ta istina da vam slomi srce. To je ono sto moramo da naglasimo. Lav je znak koji ima stav i koji nikada i ni u kom slucaju ne dize ruke od onog sto naumi. Ali moramo da kazemo da je posten i iskren. Da nikada i ni u kom slucaju nece pozeleti ono sto je tudje. On je posten i iskren i vazno je da kazemo da je znak koji bas nikada nece graditi svoju srecu na osnovu tudjih suza. 

Znak je koji ima stav i koji ima petlju da kaze sta je ono sto misli, sto zeli, sto oseca. Dok drugi odustaju on je znak koji uvek ide ka svom cilju. Zna da zivot nije lak i ume i zna da se izbori za svoje zelje bas uvek i u svakom slucaju. Uvek imajte na umu da je ovo neko ko ce biti odan, veran… Neko ko ce uciniti sve sto moze za osobu koju voli ali i ocekivati to isto od nje.

Morate imati na umu da je lav neko ko ima petlju i da se vrlo cesto desava da ovo bude znak koji kaze ono sto misli pa cak i ako zna da ta istina nekome moze da slomi srce. Znak je koji uvek cini prvi korak. Jer ako mu je do nekoga stalo on ce naci nacina da se izbori za ljubav te osobe.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2