Vaga i Vodolija:Ako treba, zivotom brane ono sto vole!

Vaga i Vodolija:Ako treba, zivotom brane ono sto vole!

2023-11-07 0 By Admin

 Ako ste mislili da su osobe rodjene u znaku vage i vodolije hladne, da ne znaju da vole… Daleko ste od istine.

 

 VAGA

Vi ste neko sa kim nije lako ali ume da bude prelepo. Zapravo je stvar samo u tome sto ste osoba koja tacno zna sta je ono sto hoce i koja pri tome ne odustaje. Neko ste ko ume da bude najbolji prijatelj ali i osoba koju niko ne bi zeleo da ima za suparnika. Odani ste i verni. Vazno je da kazemo da niste znak koji se lako zaljubi. Vama ne treba necija lepota, vama treba neko ko ce umeti da vas voli svim srcem, da vam se nadje, da vas razume, da vam bas u svemu bude oslonac i rame za plakanje. To je ono sto moramo da naglasimo.

Imati vas u svom zivotu znaci imati osobu koja ce cuvati ono sto ima. Ono sto vam pripada, to je za vas svetinja, bilo da je u pitanju osoba ili neki predmet. I bas kao sto svoje cenite i postujete, cuvate, tako isto postujete i ono sto je tudje. Vi ste znak koji nikada ne dize ruke od onog sto hoce ali je vazno reci da svoju srecu bas nikada necete graditi na osnovu tudjih suza.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ono sto se razlikuje kod vas u odnosu na ostale znakove je ta vasa lojalnost. Vi sve dajete za one koje volite. Ono sto vama pripada, ili onaj ko vam pripada… Taj je srecan covek, jer time sto ima vas, ima i osobu koja ce ga voleti vise od svega. I sto je najvaznije, nikada mu nece okrenuti ledja!

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2