Sreda,cetvrtak i petak:Karma ce nagraditi ove znakove!

Sreda,cetvrtak i petak:Karma ce nagraditi ove znakove!

2023-11-07 0 By Admin

Karma ce nagraditi ove znakove tokom narednih 72 sata!

OVAN

Vreme je da se radujete i cinite sve da vam krene na bolje. Ovo ce biti dani kada karma nagradjuje. Pravi je cas da se zna sta vam je ciniti, ali i ono cemu se mozete nadati. Kako god, znajte da vas karma nema za bilo sta kazniti. Savesni ste i voljni da obavljate sve sto je do vas, pa ne brinite se.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Mogli biste znati da se morate menjati, ili bar neke od svojih stavova.Ovi vas ne vode pravim putem.Bolje je za vas da se znate malo vise stedeti, a vise brinuti o svemu drugome.Okrenite se koracima koji vas vode novim opredeljenjima, ali unapred dobro promislite o svemu.

 

BLIZANCI

Morate da se manje nervirate jer ste jako nervozni, a to vam steti. Pokazite da cete se smiriti i da vas nece caki sitnice nervirati. Previse ste optereceni i suvise polazete na nevazne stvari. Vreme je da vas karma nagradi zbog svega sto ste trpeli.

 

RAK

Kako god da se postavite, ili sta god da kazete, ne vredi. Ne dopire do jedne osobe i njenog tvrdoga srca.I ne sluti koliko gresi i koliko ce se kajati zbog toga. Tek ce joj biti zao i kajace se zbog toga, ali bice joj  kasno.Vreme je ad okrenete list i sacuvate svoj ponos.

 

LAV

Nekim osobama ne vredi sta god da im ucinite i koliko god da ste dobri. Neke osobe nikada nece znati sta je dobrota. Vreme je da vas karma nagradi srecom i da se okrenete ka nekoj drugoj. Tek ce da zna sta  je izgubila, kada vas vidi sa nekom drugom.

 

DEVICA

Srce vam se steze od pomisli da vas nece sreca. Ma sta da cinite, nikako da vam krene na bolje. Ovih dana ce vam se mozda neke stvari poceti da dovode u red. Necete verovati kako tako naglo, i sta je povod da se stvari pocnu slagati kao kocke.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2