Lav i Rak:U svoja cetiri zida pate,a onda izadju pred svet sa najlepsim osmehom!

Lav i Rak:U svoja cetiri zida pate,a onda izadju pred svet sa najlepsim osmehom!

2023-11-10 0 By Admin

 Postoje znaci koji kriju svoje emocije. Ne zato sto imaju problem sa tim, vec sto znaju da mnogi jedva cekaju da ih vide na dnu…

 

 

LAV

Moramo da kazemo da je lav znak sa kojim treba znati.  Znak sa najlepsim osmehom. Ovo je neko ko u svoja cetiri zida moze da bude najnezniji, najosetljivi, da padne na dno, na pod svoje sobe i da place… Da place kao malo dete i da kroz suze prosto pokaze svaku emociju, svaki bol, svaki ocaj koji nosi u sebi. Ovo je znak koji ume da glumi da je jak i snazan ali je zapravo u dusi oduvek bio i ostao jedno dete. Dete koje i dalje misli da su svi ljudi na ovom svetu dobri bas kao i on sto je zapravo velika greska.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vazno je da kazemo da je lav neko ko ce vam dati svoju dusu, ali da to trebate naravno zasluziti. Ovo nije osoba koja se zaljubi na prvi pogled zato sto retko kada posmatra nekoga kroz lepotu. Njega samo zanima necija dusa.

Deluje kao jak i snazan ali je prava istina da je ovo znak koji je itekako nezan, romantican i osetljiv. Cak i onda kada deluje da je najjaci ovo je znak koji u sebi nosi neki bol, neku tugu, ali ne zeli da je pokaze.

Uvek ce naci snage u sebi da ustane sa dna. Ma koliko da mu bilo tesko, ma koliko da patio… Cak i ako mu se srce lomi na delice ovo je znak koji ce naci snage da ustane i da pred svet izadje jaci nego ikada. Nema veze sto mu se mozda svaki deo duse kida, on ce biti u stanju da se nasmeje. On nije znak koji ocajava vec koji je rodjen da bi pobedjivao.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2