Strelac:Mnogi hoce da ga vide na dnu,a on je znak koji je jaci sto ga vise zivot lomi!

Strelac:Mnogi hoce da ga vide na dnu,a on je znak koji je jaci sto ga vise zivot lomi!

2023-11-10 0 By Admin

 Ako postoji znak koji je sinonim za hrabrost, onda je to upravo strelac!

 

Strelac je znak koji zapravo nikada nije bio miljenik sudbine. Moramo da kazemo da je neko ko je patio kao niko na svetu ali prosto, ovo je znak koji je retko kada i retko kome pokazivao koliko mu je zapravo tesko.

Ovo je znak koji je navikao da odlumi da je dobro cak i onda kada mu je najteze na svetu. I dok mnogi ocajavaju, i dok mnogi odustaju, ovo je znak koji ce naci nacina da se izbori za ono sto hoce, sto je jako vazno.

Zivot ga nikada nije voleo i vrlo cesto je ovo znak koji ispasta zbog tudjih gresaka. Ali ono sto mora da se prizna jeste da je ovo znak koji je jaci, snazniji, otporniji sto ga zivot vise lomi. Kao da je sa vremenom nauci da se izbori za sebe. Njegov izbor nikada nije bio da ocajava i da se zali vec da nadje nacina da resi svaki problem.

Posto ima jako specifican karakter mora se reci da je ovo zodijak sa kojim nije lako ali sa kojim moze biti lepo. I kao takav, strelac nema mnogo prijatelja. On prosto ne zeli da ima veliki krug ljudi oko sebe jer je dovoljno pametan da shvati da su mnogi tu samo zato sto imaju neku vrstu koristi od njega.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ono sto dalje moramo da kazemo jeste da je ovo neko ko ce naci nacina da se izbori za svoje zelje cak i kada mu se cini da je sve sto radi… Uzalud.

Bas nikada ne gubi veru u ljude i u ljubav.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2