Subota,nedelja i ponedeljak:Dani za odmor,radost i ljubav!

Subota,nedelja i ponedeljak:Dani za odmor,radost i ljubav!

2023-11-10 0 By Admin

Naredna tri dana su dani za odmor, radost i ljubav, ali samo pojedinim!

OVAN

Dani pred vama su dani za odmor, a da li ce vam ovi dani prijati? To se i vi pitate, mada nemate razloga da se brinete. Savesno ste obavljali sve sto ste trebali i sada se opustite. Vreme je da se obradujete jednoj osobi. Ona vam sprema iznenadjenje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Bice vam dovoljno da pomislite na brojne obaveze, da se oneraspolozite. Nesto vam je ostalo nedovrseno i vreme je da se zapitate zasto. Neke stvari ne smete da prepustate slucaju. Gledajte da se okrenete boljim resenjima i znate sta vam je ciniti.

 

BLIZANCI

Usmerite se kako biste odredili svoje prioritete. Jedna osoba od vas ocekuje previse, mada se maksimalno trudite. Gledajte na to kao na njenu nezahvalnost. Da ima srca morala bi da vam se zahvaljuje na svakom koraku. Za nju je sve nedovoljno, a to znaci da nema duse.

 

RAK

Pred vama je odmor, pa mozda vas raduje vasa trenutna pozicija. Izazvace veliku radost u vasem srcu. Srescete jedan par dobro znanih ociju. I toplina tih ociju vodice vas ovih dana kao da imate krila. I ne slutite da sledi nova ljubav.

 

LAV

Kuda vas vode vase misli i zasto cine haos u vasoj glavi? I ne samo u glavi, vec i u vasoj dusi. Od vas se ocekuje da postanete cvrstih namera da resite te dileme. Okrenite se onoj koja vam je u mislima i pokazite joj da ste zaljubljeni. Samo cete tako znati sta vam je ciniti dalje.

 

DEVICA

Vreme je da se vi okrenete osobi do koje vam je stalo.Ako ona cuti i pravi se ravnodusnom, vi otkrijte  istinu. Imate tri dana pred sobom da je otkrijete. Da li je zaista ravnodusna prema vama? Ili se samo pravi i glumi ravnodusnost, a ustvari  zeli da vas zainteresuje jos vise?

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2