Lav i Devica:Oni nisu umisljeni, vec znaju koliko vrede!

Lav i Devica:Oni nisu umisljeni, vec znaju koliko vrede!

2023-11-11 0 By Admin

 DEVICA

Vi ste znak o kojem se oduvek mnogo prica, ali se retko sta zna. Ili, bolje da kazemo, vi ste znak koji itekako zna sta je ono sto zeli i koji bas nikada ne odustaje od onog sto naumi, sto je svakako za svaku pohvalu.

Ljudi ponekad misle da ste umisljeni zato sto ste osoba koja retko kada pokazuje svoje pravo lice. No, vi ste samo osoba koja nikome ne dopusta da od nje pravi budalu. Odlicno znate da je zivot tezak i vi bas iz tog razloga dobro znate sta je ono sto hocete i bas nikada ne odustajete od onog sto naumite. 

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Niste umisljeni, vi ste samo osoba koja je svesna da je zivot borba. Da je mnogo onih koji jedva cekaju da vas vide tuzne, i to je ono sto ni u kom slucaju ne dopustate.

Vrlo je moguce da ste neko ko je istrajan, i ko je prava podrska onima koje voli. Vasu ljubav nikada nije bilo lako zasluziti ali je cinjenica da ste neko ko, kada zavoli… Voli vise od svega na svetu. Uvek imajte na umu da ste vi osoba koja je sklona tome da voli svim srcem, ali i da vam je pametno to sto znate da okrenete ledja onima koji ne znaju da vas cene i postuju.

Stranice: 1 2