Ribe:Brzo prastaju ali nikada ne zaboravljaju!

Ribe:Brzo prastaju ali nikada ne zaboravljaju!

2023-11-12 0 By Admin

Danas vam pricamo o ribama. Ovo je znak zodijaka za koji svi kazu da je nezan,ali je cinjenica da je pavi prijatelj…

 

Ribe su znak koji uziva u tome da pomogne, da se nasmeje, da bude podrska onima koje voli. Moramo da kazemo da su ovo ljudi koji su pomalo naivni i koji su lakoverni. To znaci da je nazalost, jako lako ove osobe slagati. To je zato sto su one dobre pa misle da su svi tako iskreni i posteni kao sto su oni.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

No, onon sto moramo da kazemo kada je ovaj znak u pitanju je to da imaju divnu dusu i da ce uvek pokusavati da usrece one do kojih im je stalo.

Naravno da su svesne toga da je ljudski prastati bas kao je normalno i gresiti. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da to sto ce riba da vam  oprosti ne znaci i da ce vam zaboraviti. Ribe znaju da daju drugu sansu ali ono sto moramo da kazemo jeste da ce to uraditi samo ako se uvere da se neko iskreno kaje sto ih je povredio.

Ovo je znak kojem je ljubav jako vazna. Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da ribe znaju da vole svim srcem, ali kada jednom prestanu da vole… To je jednom za sva vremena. I to je najveca istina koju imamo da vam kazemo kada je riba u pitanju.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2