Naredna tri dana:Osoba do koje vam je stalo iznenadice vas da necete moci da poverujete!

Naredna tri dana:Osoba do koje vam je stalo iznenadice vas da necete moci da poverujete!

2023-11-11 0 By Admin

Osoba do koje vam je stalo iznenadice vas da necete moci da poverujete!

OVAN

Vasa osecanja ce se morati da kristalisu jer to zeli jedna osoba. Stalo joj je do vas ali se morate izjasniti. Nikako da joj pokazete svoja osecanja, a ona ih ocekuje. Zeli da se uveri da su vasa osecanja obostrana i da zna da moze da bude spokojna.

 

BIK

Malo ste se zaneli i ne razmisljate racionalno. Vasa ljubav prema lepim stvarima nema mere. U zadnje vreme stalno mnogo trosite, a nemate bas toliko. Neko iz vase blizine se jako brine, jer su vam izdaci veci od zarade. Malo se urazumite i pazite sta cinite.

 

BLIZANCI

Niste ni svesni nekih koraka koje cinite. Osoba do koje vam je stalo ako da vas izbegava. Sta se to desava i zasto, vreme  je da nadjete odgovor. Od vas se ocekuje da znate sta se to poremetilo, da vas dovodi u brigu. Pokazite  da cete znati ovih dana na cemu ste.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Radovacete se ovih dana jer cete imati povod  za srecu. Jedna osoba ce vam doneti vest koju ste ocekivali ranije. Obradovacete se, ali nikad nije kasno za lepe vesti. Jeste da ste se nacekali, ali cete se uveriti da ste docekali. Lepi dani pred vama.

 

LAV

Iznenadice vas osoba do koje vam je stalo. Necete se nadati susretu, ali ce se odigrati sasvim spontano. Naci cete se u drustvu koje ce vam omoguciti susret. Bice to mogucnost nove emotivne veze, bas sa onom koja vam je zapala za oko. I ne odgadjajte nista za novi dan.

 

DEVICA

Odlucite se za neke odredjene korake, ali idite oprezno. Ovih dana nemojte da brzate sa recima. Budite strpljivi da sacekate svoj red da se izjasnite. Imacete situaciju u kojoj cete hteti da reagujete implusivno. Ipak, pre nego progovorite, nadjite nacin kako da ublazite stvari.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2