Utorak,sreda,cetvrtak:Tri dana srece za ove zodijake!

Utorak,sreda,cetvrtak:Tri dana srece za ove zodijake!

2023-11-13 0 By Admin

VAGA

Naredna tri dana ce biti kao stvorena za vas. Bice to dani vase srece jer cete imati sve povode za nju. Odavno niste imali tako lepe dane, a ove cete bas dugo pamtiti. Jedna osoba ce sa svojim recima da vas iznenadi vrlo prijatno.I bice to novi pocetak necega sto obecava srecu.

 

SKORPIJA

Ovih dana cete se morati mnogo bolje organizovati.Do sada niste svesni da nemate nacina  kako da resite neke situacije. Morate se pokazati da ste na visini zadatka koji ce se naci pred vama.I da cete naci resenja uprkos svemu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Od vas se ocekuje  da se pokazete da cete znati da se pravilno postavite. Vasa situacija  ce i zahtevati samo to, i nista drugo.Zato se pokazite da cete znati da nadjete resenje za sve sto vam se nadje na putu.

 

JARAC

Mada ste odavno zaljubljeni u nekoga, tek cete se sada naci u istom drustvu. Bice to prava prilika da vam se sretnu vasi pogledi. Ono sto cete osetiti i jedno i drugo, bice ljubav na prvi pogled.I slede vam tri dana srece.

 

VODOLIJA

Nemojte da se previse zanosite i mislite da ste najjaci. Da cete uspeti da savladate neke zivotne prepreke  koje ce vam se ukazati. Nesto cete morati prevazici, mada nece biti lako. Nece biti prvi put. Imali ste i tezih situacija, pa ste bili pobednik.

 

RIBE

Mogli bi ovo biti tri dana srece, pa budite oprezni. Jedna prilika ce vam se ukazati, a vi je samo iskoristite. Jedan susret ce uciniti da budete zadovoljni i srecni. I da shvatite da je vasa sreca opet na pocetku.A vi ste spremni da ucinite bas sve  za nju.

Stranice: 1 2