Ovan i Bik:Bice vam ili najbolji na svetu ili vasa najveca nocna mora!

Ovan i Bik:Bice vam ili najbolji na svetu ili vasa najveca nocna mora!

2023-11-14 0 By Admin

 Nema nimalo sumnje da su ovan i bik osobe koje tacno znaju sta je ono sto hoce. Oni su iskreni, predani, znaju da vole i da se bore za ono do cega im je stalo. Sa njima je jako lepo, ili jako tesko!

 

OVAN

Na svetu ce biti ili najbolji ili najgori, trece opcije nema. Ovo je znak koji tacno zna sta je ono sto hoce i ko bas nikada i ni u kom slucaju ne odustaje. Vazno je da kazemo da je ovo znak koji je borben, jak, snazan, iskren pre svega. Imati ga kraj sebe znaci imati nekoga ko ce vas voleti najvise na svetu… Ili vas najvise na svetu povrediti, naravno ako to zasluzite. Ovan je znak koji se vodi time da je zivot samo jedan i dace vam sve sto ima, ali biti spreman da vam to i uzme.

Moramo da naglasimo da je ovo znak koji se bori svim silama za ono do cega mu je stalo i znak koji ce itekako umeti i znati da vam bude podrska, oslonac, rame za plakanje. Divno je znati da postoje ljudi kao sto je on jer je uvek tu za one do kojih mu je stalo. Imati ovna kraj sebe znaci imati nekoga na koga mozete da se oslonite ali i nekoga ko ce biti spreman da se okrene i ode ako ga ne cenite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Imati ovna kraj sebe znaci imati prijatelja. Ali ako ga povredite toliko da ne moze da vam oprosti… Znate li kako ce vam vratiti? Tako sto ce prosto postati vasa najveca nocna mora. Ovan itekako zna da prasta ali tesko onome ko ga povredi toliko da ovan ne moze da oprosti…

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2