Tokom naredna 72.sata:Jedan znak ce imati srece kada je novac u pitanju!

Tokom naredna 72.sata:Jedan znak ce imati srece kada je novac u pitanju!

2023-11-14 0 By Admin

Slede sati ljubavi, obaveza i novcane srece ovim znacima!

 

OVAN

Vec ste svesni  da ce ovi dani biti sati vasih obaveza. No, to sto cete imati obaveza, ne znaci da necete imati srece. One su jako brojne, ali to ne znaci da cete zakazati. Vrlo ste vesti i odgovorni u svome poslu i to vas  svrstava u one najvrednije.I kada vam ne veruju, vi ispunite ocekivanja.

 

BIK

Vasa sreca je da ste se okrenuli u jednom smeru.Nije vam bas lako, niti tako prijatno, ali negde morate. Vreme je da pokazete svoje odlucne poteze. Da pokazete svoju licnu odgovornost, ali i da ucinite nesto za sebe.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Pred vama su teski sati ali ne znaci da ce vam biti tesko.Samo ce se desavati neke za vas nejasne i teske pozicije. Navikli ste da resavate sve kako se moze i kako se mora. I sto je najvaznije, snaci cete se.

 

RAK

Od vas se ceka da lupite sakom od sto. Vreme je da pokazete da ste spremni da iznesete svoje stavove. Moracete da znate sta vam je ciniti jer je vreme da pokazete svoj glas. Neko vas omalovazava.

 

LAV

Pokazite da cete se radovati sto ce vas  posetiti jedna osoba.Sprema se  da vas iznenadi, pa ce ovo biti vasi prelepi dani. Sati ljubavi i radovanja u drustvu voljenog bica, ali i u krugu bliznjih.

 

DEVICA

Teraju vas misli da se ne mozete snaci, ali  se morate koncentrisati. Za sada ce vasa koncentracija da splasnjava, ali samo zbog jedne osobe. Od vas se ocekuje da sredite haos u svojoj glavi. Ako ste zaljubljeni, pokazite jasno i glasno.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2