Rak:Ako vas voli, sve ce vam dati, makar on nemao!

Rak:Ako vas voli, sve ce vam dati, makar on nemao!

2023-11-15 0 By Admin

Ako vas voli dace vam sve, makar on i nemao, jer je najbolja dusa zodijaka!

RAK

Rak je poseban, lako bi se svrstao opis u vise kolona, kada biste hteli da ga opisete. Tesko je ono sto cete uvek nesto da zaboravite kada ga pocnete opisivati. Ovo je posebna osoba o kojoj se prica naokolo. I dobro je poznata svima po svojoj dobroti.

Oni koji ne poznaju rakove, ubrzo shvate da su to dobrice i neiskvarene osobe. One koje imaju najbolju dusu zodijaka, i najvece srce. Ubrzo ce ih zeleti za kolegu i za prijatelja. I ne samo to. Ubrzo ce shvatiti da im je veliki plus imati ih u svojoj blizini.

Oni koji rakove vec poznaju dobro, svesni su njihove dobre i plemenite duse.  Da su takvi da su spremni uvek da vam se nadju u pomoci. Osobe od poverenja, one koje su uvek za fer odnos i lepu saradnju.

Bice vam one rame za plakanje i spremni i da cute sa vama, da vam ublaze tugu. Nezamenjivi su prijatelji i vreme je da postignete da ih imate u  blizini. I  svi bi hteli da steknu njihovo poverenje.

Rak je onaj sto je jednom prijatelj, zauvek prijatelj. Nece vagati vase reci, niti meriti svaki vas postupak. Nece vam zamerati ako ga zapostavite ili ga povredite. Ali ce ciniti bas sve da se vase prijateljstvo bazira na toleranciji i postovanju. I prije svega poverenju.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ako samo jednom pogazite njegovu dobrotu i izdate njegovo poverenje, znajte da ste u njemu izgubili sve ono sto ste prokockali. I da vam nikada vise nece biti ni prijatelj, niti poznanik. I kao covek, i kao kolega vam je  posebno dobar i razuman. Solidaran i uz vas, i u sreci, i u tuzi. I dace vam sve, makar nemao za sebe.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2