Cetvrtak,petak,subota:Zanimljivi dani Skorpijama,a ovom zodijaku dani kajanja!

Cetvrtak,petak,subota:Zanimljivi dani Skorpijama,a ovom zodijaku dani kajanja!

2023-11-15 0 By Admin

Slede dani kajanja, burni i lepi podjednako, kako za koga!

OVAN

Dani pred vama bice nesto posebno, pa se ne brinite. Pokazite da cete se nositi sa lepim situacijama i da cete se snaci.  Ceka vas lepo drustvo i u krugu tog drustva, neko posebno drag. Jedno lice koje ce vas osvojiti.

 

BIK

Vec ste se radovali necemu i novom pocetku, ali sada vam je svejedno. Sada vam deluje da to nije ono sto ste ocekivali. Ovi dani nece osvojiti  vasa ocekivanja, ali i da bude tako, nista necete promeniti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Ocekujete da se radujete jednoj osobi, ali sa razlogom. Nadate se da ce vam krenuti bas onako kako ocekujete. I da ne verujete da ce vas hteti sreca, ona vas zaista ceka. Ovo su vasi dani i uzivajte u njima.

 

RAK

Desavaju vam se promenljive situacije i tu nista ne cinite. Moracete pokazati svoj stav i nesto uciniti licno. Gledajte da se vasi koraci usmere ka stabilizaciji vasih prilika. Ne dozvolite da drugi upravljaju vama.

 

LAV

Kod vas ce ovih dana da bude mirno. Da li ce to biti zatisje pred buru, ili tek nesto slicno, videcete. Vi najbolje znate sta vam je ciniti, i zato planirajte sta cete dalje. Imacete tri dana da stvari dovedete u red. Shvaticete sta je u pitanju.

 

DEVICA

Od vas se ocekuje da se mirite sa situacijom. Neke stvari ne mozete menjati cak i da mozete. Vreme je da se usmere vasi koraci i da ucinite nesto konkretno. Makar i ne promenili nesto znacajno, ipak se pokrenite.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2