Bik:On nikome ne sudi za losa dela, jer zna da postoji karma!

Bik:On nikome ne sudi za losa dela, jer zna da postoji karma!

2023-11-16 0 By Admin

Bik je neko ko je spreman da vam kaze istinu ali isto tako i neko ko dobro zna sta hoce i kako da to dobije.

On sto zamisli on i ostvari ali se uvek vodi time da ne gradi svoju srecu na osnovu tudjih suza i to je najveca moguca istina.

Istina je i to da bik ume i zna da oprosti ali je vrlo vazno da kazemo da ce to uraditi samo kada mu ta osoba dokaze da se kaje sto nije umela da ceni ono sto je sa njim imala.

Zato, bik je neko ko ume da bude i najbolja i najgora osoba na svetu, i sve to zavisi od toga kako se ona ponasa prema njemu.

Vazno je da kazemo da ce bik biti znak koji rado pomaze svima oko sebe. Ali, to je zato sto nikada ne gubi veru u karmu. Kada neko cini dobro, bik veruje da mu se dobrim i vrati.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ovo nije osoba koja je zlopamtilo. Naravno da pamti kada mu neko slomi srce ali je cinjenica da ume i zna da se okrene i ode. I da ceka da ta osoba prodje kroz sve ono sto je on zbog nje prosao.

Zna bik da je karma spora ali da je dostizna i on je spreman da ceka na istu. Vazno je da kazemo da je ovo znak koji ce vam dati svoju dusu ali koji ce naci nacina da istraje u onome sto jeste.

I za kraj moramo da kazemo da je ovo osoba koja je posebna sama po sebi. Osoba koja voli svim srcem i daje cak i ono sto nema… Sve po zasluzi.

Stranice: 1 2