Devica:Znak koji vas uvek gleda u oci jer prica samo istinu!

Devica:Znak koji vas uvek gleda u oci jer prica samo istinu!

2023-11-16 0 By Admin

 Devica je neko sa kim treba znati kako se ponasati. Ona ume da bude jako tajanstvena, ali je bila i ostala dobar covek.

 

Devica je znak koji se razlikuje od svih. To je prosto zato sto je ovo neko ko ne dize ruke od onog sto hoce, ali je stvar u tome sto je jako uporna.

Mnogo se prica o ovom zodijaku ali je istina da su retki oni koji mogu da kazu da je poznaju. Prosto, to je zato sto je devica znak koji nikada ne voli da bude u guzvi. Ona ima svoj mali krug ljudi koje je odabrala, koji su joj dokazali ljubav… I tu je prosto svoj na svoje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ovo je znak koji je pre svega jako posten. Reci ce vam istinu, dace vam svoje srce i bice odana i verna. Bice sve ono sto jeste jer ona nema razloga se pretvara da je nesto sto nije. Uvek ce vas gledati u oci jer je znak koji ne dopusta sebi da igra onako kako nije fer. Uvek ce imati stav prema ljudima kakav bi zelela da drugi imaju prema njoj.

Istina je da devica ponekad nece biti spremna da vam kaze istinu. Posebno kada zna da ce ta istina da vam slomi srce i da vas povredi. Ali, ona vas tada nece ni slagati vec ce prosto precutati. Ovo je znak koji nikome ne zeli nista lose. Ako ne moze da se nadje, da pomogne, da saslusa, ovo nece biti neko ko ce vas povrediti na bilo koji nacin.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2