Devica:Znak koji vas uvek gleda u oci jer prica samo istinu!

Devica:Znak koji vas uvek gleda u oci jer prica samo istinu!

2023-11-16 0 By Admin

Istina je da voli da voli i da bude voljena. Ali, ona ce radije biti sama nego pristati da bude u vezi u kojoj nije srecna. Svesna je da nista na ovom svetu nije idealno i savrseno pa samim tim i ne ocekuje da pronadje partnera koji ce biti takav.

No, svakako da zahteva da ima kraj sebe nekoga ko ce je voleti, ceniti i postovati. I svakako, ono sto je njoj najvaznije, nekoga ko ce je voleti na nacin na koji zasluzuje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ona je znak koji ce umeti da prasta ali uvek pazi kome, sta i koliko. Nikada nece preci preko prevara i izdaje. Prosto, ona ne prasta drugima ono sto ne bi bila spremna da ona ucini nekome.

Istina je da je ovom zodijaku novac jako vazan. Daleko od toga da ona ne zna da uziva u emocijama, ali je zodijak koji stoji sa obe noge na zemlji. To samo znaci da ce devica imati stav da bude iskrena i predana i da voli svim srcem sto je zapravo jako vazno.

Moramo za sam kraj da kazemo da je sve sto ima ona sama stvorila. Njoj niko nista nije poklonio. I ako je na nesto u zivotu ponosna, ponosna je na to sto nema sta da krije. Nema problem sa tim da bilo koga pogleda u oci jer je svesna toga da je dobar covek. Covek sa manama i vrlinama, ali ipak covek koji je vredan postovanja.

Stranice: 1 2