Ovan:Ono sto je njegovo-njegovo je, tesko onom ko pomisli da mu to oduzme!

Ovan:Ono sto je njegovo-njegovo je, tesko onom ko pomisli da mu to oduzme!

2023-11-17 0 By Admin

Kada voli, ovan voli toliko da u tome ume da pretera. Ali on je takav kakav jeste i zapravo je jako ponosan na sebe i na taj svoj stav. Dace vam svoju dusu i svoje srce i uvek ce pokusavati da usreci one do kojih mu je stalo. Naravno, bas zato sto zna koliko vredi on ce isto ocekivati i od druge osobe. U to nema nimalo sumnje.

Ovan je znak koji ima stav. To znaci da je vrlo moguce da ce vam reci istinu cak i kada zna da ce ta istina da vam slomi srce. To je prosto zato sto je iskren, odan i predan. Njemu nikada nece pasti na pamet da gradi svoju srecu na osnovu tudjih suza. Cist je primer da postoje ljudi koji vole svim srcem i u to nema nimalo sumnje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ovan je znak za koga svi kazu da ima najbolju dusu. Samim tim nije ni cudo sto on ume da prasta kao niko drugi. Ali, uvek imajte na umu da ovan prasta samo kada se uveri da neko zasluzuje da mu on da drugu priliku.

Velika je istina da je ovo neko ko  tacno zna sta hoce i ko nikada ne odustaje od svojih zamisli i ideja. Zivot je samo jedan, a ovan je neko ko ce naci nacina da dodje do svog cilja. Cak i kada mu sve ladje potonu on ce biti spreman da izadje kao pobednik.

Stranice: 1 2