Strelac:Imao je tezak zivot i nije postao kukavica vec pravi heroj!

Strelac:Imao je tezak zivot i nije postao kukavica vec pravi heroj!

2023-11-17 0 By Admin

Ako postoji znak koji bas nikada ne odustaje, ako postoji znak koji tera po svome i uvek daje sve od sebe… Onda je to strelac.

 

Strelac je znak koji zapravo nikada nije bio miljenik sudbine. Retko ko je patio toliko kao on. Prosto kao da nije imao srece u zivotu iako je izvesno da je on dobar covek.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ovo je znak koji ce uvek rado pomoci onima koje voli. Dace vam svoju ljubav, svoje srce, svoju dusu. Bice vam odan, veran, volece vas iznad svega i na svaki nacin pokusati da vas usreci. Ali, moramo da kazemo da je dug put do toga da vas ovaj znak zodijaka zavoli.

On je dobar covek koji iskreno uziva u tome da usreci one koje voli ali moramo da kazemo da za sve na svetu postoji pocetak i kraj. Dakle, istina je da ovaj znak retko koga novog pusta u svoj zivot i u svoju blizinu. To nije zato sto on ima problem sa tim da nekome veruje vec prosto zato sto je iskren i realan. On dobro zna da nema nimalo sumnje da je na svetu jako mnogo losih ljudi. 

Ljudi koji su u stanju da pricaju da im je do nekoga stalo. I da je sve to maska.

Imati strelca kraj sebe znaci imati prijatelja koji vam nece slomiti srce vec ce biti vasa podrska uvek i u svakom slucaju. On je znak koji ce pomoci uvek ako to moze.

Ako to nije slucaj, okrenuce ledja i otici ce. No, najveca istina je da nikada nikome nece slomiti srce. Da on nece biti prvi koji pocinje svadju.

Cak i kada dodje do nekog nesporazuma strelac je znak koji ce probati da nadje resenje za svaki problem i to je najveca moguca istina

Moramo reci da je ovo znak koji dobro zna kada treba da kaze istinu, a kada je za sve najbolje da je precuti.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2